23.11.2010 13:02

Deli z drugimi:

Share

Kje boste 9. decembra ob 9. uri?

Pridite v ljubljanski Kolosej, kjer bo slovenska strokovna srenja v prednovoletnem vzdušju govorila o prihajajočih spremembah na področju davkov in delovnih razmerij. Storite nekaj zase in obiščite dogodek, ki vam bo prav gotovo olajšal delo v prihajajočem letu 2011. To pa še zdaleč ni vse, česar ste lahko na ta dan deležni! www.koktajlsprememb2011.si
Vljudno vabljeni v dobro družbo v ljubljanski Kolosej, 9. decembra ob 9.00.
Vljudno vabljeni v dobro družbo v ljubljanski Kolosej, 9. decembra ob 9.00.

Slovenski strokovnjaki bodo govorili o kjučnih spremembah na področju davkov po 1.1.2011, o novostih na področju urejanja delovnih razmerij, o najpogostejših kršitvah oz. napakah na področju delovnih razmerij ter varnosti in zdravja pri delu. Izvedeli boste kaj prinašajo spremembe pokojninske zakonodaje ter kakšne novosti še lahko pričakujemo na področju malega dela.

O tem, kaj bo drugače, kaj bo zaostreno, kaj bo lažje ter kaj vse še lahko postorite pred ”magičnim datumom” 1. 1. 2011 vas bodo na Koktajlu sprememb 2011 v sproščenem vzdušju informirali Simona Štravs (davčna svetovalka in predsednica Zbornice davčnih svetovalcev Slovenije) , mag. Borut Brezovar univ. dipl. prav. (glavni inšpektor Inšpektorata RS za delo), mag. Nataša Belopavlovič (Praktika – Zavod za preučevanje delovnih razmerij), Peter Pogačar (generalni direktor Direktorata za delovna razmerja in pravice iz dela, MDDSZ) ter Aleksandra Heinzer (davčna svetovalka, Pakta svetovanje, d. o. o.).

Z njimi boste lahko aktivno sodelovali v diskusiji in razblinili vse morebitne dvome, vendar to še zdaleč ne bo vse, kar ponuja Koktajl sprememb 2011 založbe Verlag Dashöfer. Z vašo udeležbo si boste zagotovili brezplačno prejemanje enega od online vestnikov po izbiri za obdobje šestih mesecev. Da pa vse le ne bi minilo v striktno resnem ozračju pa bo poskrbela improvizacijska skupina Improleptika. Izostala ne bo niti pogostitev, nagradna igra in presenečenja organizatorja ter pokroviteljev. Kot se za predpraznični čas spodobi bodo vsi udeleženci deležni posebne nagrade!


Kotizacija za udeležbo znaša 64,00 EUR + DDV in vključuje:

• Udeležbo na novoletno obarvanem dogodku z največjimi slovenskimi strokovnjaki s področja delovnopravne in davčne zakonodaje.

Polletni dostop do on-line strokovnega vestnika založbe Verlag Dashöfer po lastni izbiri!

• Pogostitev in drobna presenečenja organizatorja in pokroviteljev.

• Sodelovanje v nagradnih igrah.

• Nepozabno druženje s stanovskimi kolegi in zabavo z animatorji.

Prijavite se na tej povezavi ali preko brezplačne telefonske številke 080/80 92. Zadnji rok za prijavo je ponedeljek, 6. december 2010.


Učenje, druženje, zabava, pogostitev in darila! Se vidimo 9. decembra ob 9. uri v Koloseju!

Vir: Verlag Dashöfer

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem VERLAG DASHOFER d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri VERLAG DASHOFER d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Verlag Dashofer logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem VERLAG DASHOFER d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku