Slika, tv, avdio
24.02.2021 07:30
Posodobljeno 5 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kinodvorana v vaši dnevni sobi

Želite najboljše sedeže, ne da bi čakali v dolgih vrstah? Pripravite se na nepozabno filmsko izkušnjo z laserskim televizorjem Hisense kar v vašem domu.
Pripravite se na nepozabno filmsko izkušnjo z laserskim televizorjem Hisense.
Pripravite se na nepozabno filmsko izkušnjo z laserskim televizorjem Hisense.

Sanje vsakogar so, da bi nekoč v udobju lastnega doma užival v nogometu, kot da bi bil na stadionu. Ali pa, da bi ob gledanju filma dobil občutek, da je del zgodbe. Približajte se sanjam z laserskim televizorjem Hisense 100L5F-B12.

Z laserji do osupljive slike

Laserski televizor Hisense nosi oznako 4k Ultra HD. Kaj to pomeni? Predstavljajte si, da vas slikar upodobi z 8,3 milijona individualnih slikovnih točk. Umetnina, kajne? To je štirikrat več slikovnih točk kot pri televizorjih z ločljivostjo Full HD. Pri televizorjih velja pravilo »več je bolje«. Število vertikalnih in horizontalnih slikovnih točk je ključnega pomena za prikaz realistične in ostre slike. Ob vklopu televizorja boste vstopili v neverjetno podroben svet in to brez pomoči VR očal.

Zaslon televizorja oživi z laserskim projektorjem, ki poskrbi, da gledalci uživajo v videovsebinah iz vseh vidnih kotov. Prednost laserskih projektorjev je njihova priročnost in oblika, ki omogoča, da lahko gledate vsebine v vsakem prostoru, tudi tam kjer ste mislili, da ni prostora za velik televizor. Umeritev projektorja je enostavna. Postavite ga na mizo ali predalnik, nato s čarovnikom za hitro nastavitev projicirate sliko na lahek in tanek 100 palčni zaslon (254 cm). Vam nagaja sončna svetloba? Edinstvena zasnova laserskega zaslona in tehnologija X-Fusion poskrbita za natančnost slike in dinamičnost barv tudi ob soju sončne svetlobe.

Očem prijazna tehnologija

Pri podjetju Hisense so poskrbeli tudi za vaše zdravje. Večurno gledanje vsebin je običajno velik napor za oči. Zagotovo ste po Netflix maratonu občutili glavobol ali srbečico okoli oči. Laserski televizor ne oddaja svetlobe neposredno v vas, ampak pasivno na ekran. Hkrati je gostota kratkovalovne modre svetlobe manjša, zato so vaše oči na varnem. Hisense zaslon za delovanje ne potrebuje električne energije, kar pomeni, da vam ni treba skrbeti za elektromagnetno sevanje.

Nepozabna zvočna izkušnja

Brez prostorskega zvoka izkušnja ne bi bila popolna. Tehnologija DOLBY ATMOS® in vgrajeni 30W 5.1 zvočniki poskrbijo za izjemno globok in prodoren zvok. Zvočni učinki prihajajo iz vseh smeri, tudi iznad glave. Vsi oboževalci stripov boste končno lahko začutili uničujočo moč vaših najljubših junakov.

Laserski televizor z umetno inteligenco

Inženirji so se uspešno lotili eno izmed pomanjkljivosti klasičnih projektorjev, nezdružljivost z oblačnimi aplikacijami za predvajanje vsebin. Umetna inteligenca VIDAA sedaj omogoča brskanje po raznovrstnih vgrajenih aplikacijah, kot so Netflix, Youtube, Prime Video in več kot 200 ostalih globalnih aplikacij. Operacijski sistem VIDAA zagotavlja takojšen in prilagojen dostop do vseh najljubših vsebin in aplikacij. Sprejema in obdeluje lahko tudi televizijski signal.

Podjetje Hisense je poskrbel tudi za trajnost laserskih televizorjev. Klasični projektorjem kaj kmalu zmanjka sape in je potrebno menjati žarnico. Z lasersko tehnologijo lahko brezskrbno uživate v več kot 25.000 ur zabave.

Ostanite povezani

Vsaka laserska televizija Hisense ima štiri priključke HDMI, s katerimi lahko povežete zvočne in video sisteme in tudi igralne konzole. Tehnologija MEMC zagotovi odzivni čas nekaj mikrosekund, kar je dobra novica za vse igričarje in športne nadobudneže.

Uresničite svoje sanje na spletni strani Hisense.com.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Plemljeva ulica 2, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več
Zlati partner

IMEDIA GSM d.o.o.

Prvomajska ulica 39, 5000 Nova Gorica, Tel: 08 205 86 61
Mishop.si je spletna trgovina, specializirana za prodajo električnih aparatov znamke Xiaomi (posebej pametnih telefonov, pa ne samo teh) na slovenskem območju. Storitve: - naročila ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več
Zlati partner

Endava

, ,