Računalništvo, telefonija
27.05.2020 13:29
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kingston Technology s pogoni SSD z zmogljivostjo 7,68 TB, namenjenimi rabi v podatkovnih centrih

DC500R in DC450R pogona SATA SSD sta že na voljo z zmogljivostjo 7,68 TB. DC1000M U.2 NVMe PCIe SSD z zmogljivostjo 7,68 TB bo na voljo v kratkem.
Kingston Technology s pogoni SSD z zmogljivostjo 7,68 TB, namenjenimi rabi v podatkovnih centrih
Kingston Technology s pogoni SSD z zmogljivostjo 7,68 TB, namenjenimi rabi v podatkovnih centrih

Kingston Digital, Inc., podružnica Kingston Technology Company, Inc., vodilnega podjetja na področju pomnilniških izdelkov in tehnoloških rešitev, je danes predstavila nove pogone SSD za podatkovne centre. Modela Data Center 500R (DC500R) in 450R (DC450R) delujeta na vodilu SATA model DC1000M pa na vodilu U.2 NVMe, njihove zmogljivosti pa dosegajo do 7,68 TB*. Novi pogoni SSD zagotavljajo dodatne zmogljivosti hrambe podatkov in z implementacijo striktnih metod QoS jamčijo nizke latence in predvidljive zmogljivosti glede vhodno-izhodnih operacij, ki jih zahteva raba v podatkovnih centrih.

Kingstonovi pogoni SSD za podatkovne centre z zmogljivostjo 7,68 TB vključujejo:


DC500R:

  • VMware ReadySSD certifikat potrjuje, da so ti pogoni primerni za bralno-intenzivne aplikacije, kot so spletni strežniki, virtualizirana namizja, podatkovne baze in realno-časovna analitika**.
  • Visoke hitrosti vhodno-izhodnih operacij in nizki odzivni časi (latenca) zagotavljajo visoke zmogljivosti, ki jih potrebujejo delovne aplikacije v podatkovnih centrih in končni uporabniki, ki uporabljajo njihove storitve.

DC450R:

  • Poseben, namenski nabor funkcij za bralno-intenzivne aplikacije, optimiziran za podatkovne centre, ki ne želijo uporabljati dražjih bralno-intenzivnih pogonov SSD.
  • Zasnovan za omrežja za prenos vsebin, aplikacije robnega računalništva in široko paleto programsko opredeljenih arhitektur hrambe podatkov.

DC1000M:

  • Na voljo s priključkom U.2 (2,5 palca), ki omogoča takojšen priklop ter izklop, omogoča brezšivno integracijo z najnovejšo generacijo strežnikov in sistemov za hrambo podatkov, ki uporabljajo vmesnike PCIe ter U.2.
  • Funkcije za poslovna okolja, kot so celovito šifriranje, zaščita pred izgubo podatkov ob izpadu napajanja (PLP) ter nadzor in telemetrija poskrbijo za zanesljivo hrambo podatkov.

Trije novinci se pridružujejo pogonoma DC1000B NVMe ter DC500M (za mešane obremenitve) SATA SSD ter rešitvi Server Premier DRAM in tako zaokrožajo najbolj celovit nabor rešitev za hrambo podatkov v podatkovnih centrih na trgu.

“Višje zmogljivosti pogonov za podatkovne centre podjetjem omogočajo, da povečajo obseg hrambe podatkov in razvijejo nove modele in storitve računalništva v oblaku,” je povedal Tony Hollingsbee, poslovni direktor oddelka pogonov SSD v Kingston EMEA, in dodal: “Naša družina rešitev hrambe podatkov za podatkovne centre je prilagojena najrazličnejšim zahtevam strank, od hiperskalabilnih okolij do ključnih komponent hrambe podatkov, ki podjetjem pomagajo znižati skupne stroške lastništva.”

Za pogone DC500R, DC450R in DC1000M velja omejena petletna garancija, krasi jih legendarna Kingston zanesljivost, uporabnikom pa je na voljo tudi brezplačna tehnična podpora. Za več informacij obiščite kingston.com.

* Del navedene kapacitete na pomnilniški napravi se uporablja za podatkovni sistem in druge funkcije, zato ni na voljo za shranjevanje podatkov. Dejanska razpoložljiva zmogljivost za shranjevanje podatkov je zato manjša od tiste, ki je navedena na izdelkih. Za več informacij preberite vodič Kingston Flash Guide, ki je dostopen na povezavi Kingston.com/flashguide.

** Različica zmogljivosti še čaka na potrditev skladnosti s certifikatom VMware Ready


Prijavi napako v članku