Računalništvo, telefonija
24.10.2020 20:57
Posodobljeno 8 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kingston predstavil prilagodljivi USB-ključek DataTraveler Duo z dvema vmesnikoma

• Dva vmesnika za priklop na vrata USB Type-A in Type-C®
• Trpežen in zanesljiv dvojni drsni pokrov, zasnova brez pokrovčka
Kingston predstavil prilagodljivi USB-ključek DataTraveler Duo z dvema vmesnikoma
Kingston predstavil prilagodljivi USB-ključek DataTraveler Duo z dvema vmesnikoma

Kingston Digital Europe Co LLP, podružnica Kingston Technology Company, Inc., vodilnega podjetja na področju pomnilniških izdelkov in tehnoloških rešitev, je danes objavil nov USB-ključek DataTraveler® Duo, ki prinaša dvojno prilagodljivost in dva vmesnika. Kot tak je idealna izbira za uporabnike z novejšimi in starejšimi napravami.

Ključek DataTraveler Duo je opremljen z dvema USB-vmesnikoma in lahko deluje tako s standardnim USB Type-A kot novejšim USB Type-C1 vmesnikom ter uporabniku omogoča enostavno deljenje datotek med prenosnimi in namiznimi računalniki ter mobilnimi napravami. Ključek z dvema vmesnikoma je prav tako idealna izbira za hrambo podatkov, saj lahko shrani 32 ali 64 GB podatkov. Hitrosti vmesnika USB 3.2 Gen 12 uporabniku omogočajo hiter prenos dokumentov, fotografij, video posnetkov, glasbe in drugih datotek na ključek in z njega. Dvojni drsni pokrov pa vmesnika ščiti takrat, ko ključek ni v uporabi.

DT Duo je najnovejši član družine ključkov Duo, ki zaokrožajo potrebe mobilnih uporabnikov:

  • DataTraveler microDuo 3C (DTDUO3C): Dvojni vmesnik, ključek lahko vstavite v standardno režo USB in režo USB Type-C, hitrosti branja podatkov pa dosegajo do 100 MB/s. Na voljo v različicah z do 128 GB zmogljivosti ponuja ogromno dodatne hrambe podatkov za najnovejše pametne telefone, tablice, osebne in Mac računalnike.
  • DataTraveler microDuo 3.0 G2 (DTDUO3G2): Dva vmesnika, micro-USB in USB Type-A, sta namenjena pametnim telefonom in tablicam s sistemom Android, ki podpirajo funkcijo USB OTG (On-The-Go). DTDUO3G2 lahko vstavite v reže micro-USB, ki jih omenjene mobilne naprave uporabljajo za polnjenje in tako razširite možnosti hrambe podatkov (do 128GB) ter poskrbite za hiter in enostaven prenos datotek, fotografij in video posnetkov med mobilnimi napravami in računalniki.

“Novi član družine DT Duo dodaja vrsto funkcionalnosti, saj je na trgu vedno več naprav z vmesnikom USB Type-C,” je povedal Oscar Escayola Kaloudis, vodja oddelka bliskovnih pomnilniških rešitev v podjetju Kingston, in dodal: “Dvojni vmesnik in edinstveni dvojni drsni pokrov naredita ta ključek trpežen in stilski, ker nima pokrovčka, tega tudi ne morete izgubiti.”

USB-ključek DataTraveler Duo je na voljo z zmogljivostmi 32 GB ali 64GB3 proizvajalec pa zanj jamči s petletno garancijo in brezplačno tehnično podporo. Za več informacij obiščite kingston.com.


Prijavi napako v članku