Računalništvo, telefonija
13.04.2021 07:04

Deli z drugimi:

Share

Kingston Digital sodeluje z NXP® Semiconductors pri razvoju procesorjev i.MX 8M Plus

Kingstonove pomnilniške rešitve bodo del referenčnih modelov družbe NXP.
Izdelovalci pametnih naprav, ki uporabljajo NXP-jeve inženirske komplete za preverjanje združljivosti s sistemskim naborom i.MX 8M Plus, bodo deležni tudi Kingstonovega pomnilnika eMMC.
Izdelovalci pametnih naprav, ki uporabljajo NXP-jeve inženirske komplete za preverjanje združljivosti s sistemskim naborom i.MX 8M Plus, bodo deležni tudi Kingstonovega pomnilnika eMMC.

Kingston Digital Europe Co LLP, podružnica Kingston Technology Company, Inc., vodilnega podjetja na področju pomnilniških izdelkov in tehnoloških rešitev, je danes objavila partnerstvo s podjetjem NXP® Semiconductors, v okviru katerega bo razvila vdelane pomnilniške rešitve za aplikacije novega procesorja i.MX 8M Plus. NXP je vodilni razvijalec aplikacijskih procesorjev za ustvarjanje infrastrukturnih rešitev, ki vključujejo pametno tehnologijo, Kingston pa je ponosen, da je njegova rešitev vdelanega pomnilnika eMMC del referenčne zasnove tiskovin najnovejšega procesorja podjetja NXP.

Izdelovalci pametnih naprav, ki uporabljajo NXP-jeve inženirske komplete za preverjanje združljivosti s sistemskim naborom i.MX 8M Plus, bodo deležni tudi Kingstonovega pomnilnika eMMC. To sodelovanje še krepi odnose družbe Kingston s podjetjem NXP in bo vodilo v nadaljnje predstavitve rešitev vdelanega pomnilnika družbe Kingston drugim proizvajalcem naprav s področja interneta stvari (IoT). Kingstonove pomnilniške rešitve in rešitve hrambe podatkov so vgrajene tudi v procesorske tiskovine prejšnje generacije, in sicer modele NXP i.MX 6 in i.MX 7.

“V čast nam je razširiti partnerstvo z NXP, enim vodilnih proizvajalcev polprevodniških rešitev na svetu in sodelovati pri njihovem najnovejšem procesorju i.MX 8M Plus,” je povedal Richard Bull, direktor za strateško trženje in poslovni razvoj v podjetju Kingston EMEA, in dodal: “ Kingstonovi izdelki poganjajo stroje in naprave praktično povsod – od podatkovnih centrov do poslovnih in osebnih računalnikov pa tudi številne vdelane izdelke. Z razvojem pomnilniških rešitev se ukvarjamo že več kot 33 let, sodelovanje z NXP pa je odličen način za nadgradnjo naših rešitev na področju vdelanih sistemov.”

“Naš najnovejši procesor i.MX 8M Plus se osredotoča na strojno učenje, računalniški vid, večpredstavnost in industrijske IoT-naprave,” je dejal Jeff Steinheider, direktor trženja procesorjev za industrijske aplikacije v NXP Semiconductors, in dodal: “Kot pri prejšnjih aplikacijskih procesorjih NXP, smo tudi tokrat odlično sodelovali s podjetjem Kingston in njihove vdelane pomnilniške rešitve vključili v naše razvojne komplete, ki so poslani razvijalcem in proizvajalcem najrazličnejših naprav. Naše sodelovanje je vrhunsko – tako na inženirski kot trženjski ravni.” 

Kingston z razvojam vdelanih pomnilniških rešitev pričel leta 2010 kot odziv na naraščajoče povpraševanje trga pametnih telefonov, tabličnih računalnikov in zgodnjih IoT-rešitev. Ker je svet vse bolj sprejel avtomatiziran življenjski slog s pametnimi napravami, je prisotnost in rast Kingstona v industriji vdelanih pomnilniških rešitev izjemno narasla. Posledično lahko Kingstonove pomnilniške rešitve najdemo v industrijskih aplikacijah, vključno s sledenjem voznega parka, in napravah, ki omogočajo 5G-telekomunikacije, pa tudi v številnih izdelkih za domačo rabo, vključno z zvočniki Bluetooth®, robotskimi sesalniki in nosljivimi napravami.

Za več informacij obiščite kingston.com.

Vas zanima več iz te teme?
Kingston

Prijavi napako v članku