Igre
14.07.2011 10:12

Deli z drugimi:

Share

Ken Levine pripravlja za Playstation Vita svež Bioshock

Bo Bioshock na PS Vita res poseben?
Bo Bioshock na PS Vita res poseben?

Serija Bioshock se je igričarjem že dokala, da je vredna tako njihovega časa kot denarja in kmalu bo serija bogatejša še ža Bioshock Infinite, pri kateri so avtorji želeli poskusiti nekaj novega in preselili igro v zražno mesto Columbia.

Enako naj bi bilo z inačico, katero Irrational Games pripravlja prenosno konzolo Playstation Vita, saj avtorji tudi tukaj žele napraviti nekaj svežega. To je potrdil tudi sam kreator serije Bioshock, Ken Levine, ki je v pogovoru IGN povedal, da niso želeli le predelati prvinca serije Bioshock ampak želijo ustvariti izdelek, ki bo presenetil igričarje in na katerega bodo ponosni.

Kaj natanko bo PS Vita deležna sicer še ni znano in najbrž še nekaj časa ne bo, toda če se opremo na dejstvo, da je Ken Levine v svojem življenju izdelal precej impresivne igre (System Shock 2, Thief…) se lahko pripravimo na še en odličen Bioshock.

Za nameček pa si lahko ogledate še 15 minutno video prestavitev igre Bioshock Infinite, ki so jo avtorji prikazali novinarjem na sejmu E3 za zaprtimi vrati.


Prijavi napako v članku