Digitalizacija
Poslovne rešitve
07.01.2022 14:36

Deli z drugimi:

Share

Kateri IT poklici so najbolj zaželeni na začetku leta 2022?

Ste iskalec zaposlitve? Olajšali smo vam iskanje in pripravili tedenski pregled najnovejših in najbolj iskanih prostih delovnih mest.

Vse več panog svoje moči usmerja v digitalne procese, ki dokazano pospešijo in povečajo produktivnost zaposlenih. Zanašanje na tehnologijo pa pomeni, da je že nekaj časa moč opaziti veliko povpraševanja po tehničnem in IT kadru.

Katera delovna mesta so najbolj iskana?

Podjetje Cosylab želi razširiti inženirski oddelek Medical Services z vodjo ekipe razvijalcev programske opreme (m/ž). Postali boste vodilna sila ekipe 10-15 razvojnih inženirjev programske opreme. Odgovorni boste za optimalno uporabo ekipne inženirske kapacitete in aktivno sodelovali pri izvedbi strategije Medical Services.

Objavili so tudi razpisano delovno mesto C++ Software razvijalec (m/ž). Iščejo predvsem C++ znanje, poznavanje GNU/Linux razvojnega okolja in navdušenje nad tehnologijo.

Iskratel_logotip

Želite postati del mednarodnega podjetja z močno tradicijo in blagovno znamko ter delati v panogi prihodnosti? V izkušeno ekipo vabijo Inženirja/inženirko za verifikacijo in validacijo. Izbranemu kandidatu/kandidatki nudijo zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev, inovativno delovno mesto v koncipiranju in razvoju novih produktov in integracije sistemov za dostop do interneta naslednjih generacij (10GPON, 25GPON, 5G).

Podjetje HS plus sestavlja mlada in drzna ekipa, ki se je po 7 letih obstoja razširila na več kot 150 članov. Ukvarjajo se s spletno prodajo, vsak dan dostavijo 10.000 paketov v 16 različnih evropskih držav in dosežejo več kot 10 milijonov mesečnega prometa. Če te zanima upravljanje strežniških sistemov, tehnična podpora zaposlenim in si samoiniciativ-en/na, te vabijo, da se pridružiš njihovi ekipi. 

Iščejo tudi SysOps/DevOps operaterja z dobrimi analitičnimi sposobnostmi in znanjem o Bash, Ansible, MySQL in Nginx podatkovnih bazah. Dobrodošel je tudi PHP razvijalec, ki je vešč v PHP (Laravel in WordPress), Nginx, MySQL, Docker (lokalni razvoj), Javascript, SCSS in podobno.

Pridružite se mednarodni zgodbi o uspehu, ki jo pišemo v družbi Kia, enemu največjih svetovnih proizvajalcev vozil. Postanite del ekipe, zavezane vrhunski kakovosti. Backend razvijalcu, željnemu izzivov in pridobivanju novih izkušenj ter znanj, nudijo možnost osebnega razvoja, pridobivanju mednarodnih poslovnih izkušenj v avtomobilski IT panogi ter dinamično delo. Te zanima?

Bi si želeli delati v ekipi strokovnjakov za informacijsko tehnologijo in vam proaktivnost ter ekipni duh nekaj pomenita? Ste pozabili občutek, kako izgleda vsako jutro z veseljem oditi v službo, kjer vas čakajo prijatelji ter novi izzivi? Podjetje Pronet Kranj išče nove sodelavce, ki bi se pridružili razvoju, prodaji in tehnični podpori.

Bankart d.o.o. je uspešno IT podjetje in eden vodilnih procesnih centrov za finančne institucije v regiji. Kot razvojna ekipa sledijo sodobnim arhitekturnim trendom in novim tehnologijam, načrtujejo in razvijajo inovativne rešitve na področju plačilnih instrumentov.

Če te zanima sodelovanje na velikih sistemih in projektih, si navdušen nad tehnologijo in si timski človek, potem imajo mesto zate! Prijavi se na razpisano delovno mesto razvojni inženir analitik (m/ž).

Logotip podjetja

Podjetje INFOTRADE IT d.o.o. išče razvijalca programske opreme v okolju Oracle / Apex za delo na sedežu podjetja v Kranju. Opis dela: razvoj in vzdrževanje programske opreme, testiranje opreme, analiza možnih rešitev …

Če želite sodelovati in pomagati pisati uspešno zgodbo uspešne bančne in finančne skupine NLB, se jim sedaj lahko pridružite. Želijo zapolniti kar nekaj delovnih mest.  

V ekipo organizacijske enote Upravljanje podatkov za delo v Centru odličnosti za napredno analitiko vabijo Podatkovnega analitika, ki je vez med poslovnimi uporabniki in podatkovnimi znanstveniki, ki ima razumevanje različnih modelov strojnega učenja in naprednih analitičnih metod. Iščejo tudi entuziasta s področja upravljanja podatkov. Prevzeli boste vlogo skrbnika podatkovnih modelov in s svojo strokovnostjo prispevali k razvoju podjetja.

Če vam je uporaba naprednih orodij in rešitev ter timskega dela v veselje, se prijavi na razpisano delovno mesto načrtovalec informacijskih sistemov, saj imajo pripravljenih kar nekaj zanimivih izzivov.

V ekipo organizacijske enote IT Razvoj – E kanali vabijo zagnanega razvijalca mobilnih aplikacij, ki ima strast do naprednih tehnologij in čiste kode. 

Priložnost bodo ponudili še naslednjim strokovnjakom: podatkovni znanstvenik, razvijalec modelov za tveganja, samostojni podatkovni analitik, data translator, razvijalec modelov za kreditna tveganja, enterprise data arhitekta in cloud sistemskega inženirja. Več o tem tukaj.

Smart Com je specialist za načrtovanje naprednih omrežnih rešitev in kibernetsko varnost, ki že več kot 30 let rešuje izzive poslovnih uporabnikov. Z močno razvojno ekipo se že vrsto let vključuje v mednarodne razvojne projekte z naslavljanjem in reševanjem izzivov sodobne družbe. Skupaj s Smart Com razvojno ekipo, boš kot backend developer deloval/a na področju razvoja in vzdrževanja porazdeljenih zalednih sistemov. V svoje vrste vabijo še frontend developerja, ki bo skrbel za razvoj in vzdrževanje frontend aplikacij.

Podjetje Guardiaris d.o.o. je visoko tehnološko podjetje, usmerjeno v raziskave in razvoj naprednih simulacijskih tehnologij. So strastna skupina inovatorjev, inženirjev, grafikov in znanstvenikov s 16 letno tradicijo, ki premika meje med virtualnim in realnim svetom. V svoj tim vabijo strastnega C++ razvijalca/-ko, ki bo s svojim znanjem prispeval/-a k inovativnemu razvoju njihovega 3D grafičnega pogona (game engina).

Podjetje Endava išče več IT strokovnjakov. Iščejo visoko motiviranega Angular razvijalca (m/ž), ki bi se pridružil ekipi v Ljubljani, Mariboru ali Novi Gorici. Ekipo želijo razširiti tudi z Java razvijalcem programske opreme z vsaj 3 leti izkušenj pri načrtovanju, izdelavi in preizkušanju programov Java EE in mikroservisov. Razpisali so tudi delovno mesto izkušen .NET razvijalec (m/ž). Pogoj je odlično poznavanje jezika C# in platforme .NET. Povrh pa še iščejo izkušenega inženirja za avtomatizacijo testiranja (m/ž), ki se bo pridružil dinamični in rastoči ekipi v Ljubljani, Mariboru ali Novi Gorici in se skupaj z njimi spopadli z novimi izzivi.

Za še več zaposlitvenih oglasov skočite na našo rubriko Zaposlitveni oglasi ali pa se prijavite na tedenske novice preko spodnjega obrazca.

Izberite področja, ki vas zanimajo

Vas zanima več iz te teme?
Zaposlitveni oglasi

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NAVEZA d.o.o.

Ščita 9, 1315 Velike Lašče, Tel: 01 787 30 25
Naveza d.o.o. je podjetje z več kot 15 leti izkušenj na področju računalniške podpore, digitalizacije ter izdelave in vzdrževanja spletnih strani. Vedno si prizadevajo najti rešitve, ... Več

OTEL d.o.o.

Klavčičeva ulica 12, 1241 Kamnik, Tel: 041 505 323
Tehnologija optičnih vlaken in optične komunikacije je že nekaj časa prisotna na trgu informacijske tehnologije in tudi dostopna končnim uporabnikom. Optična tehnologija olajša ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več