Digitalizacija
Poslovne rešitve
21.01.2022 16:02

Deli z drugimi:

Share

Katere IT strokovnjake iščejo slovenska podjetja?

Vse več panog svoje moči usmerja v digitalne procese, ki dokazano pospešijo in povečajo produktivnost zaposlenih. Zanašanje na tehnologijo pa pomeni, da je že nekaj časa moč opaziti veliko povpraševanja po tehničnem in IT kadru.

Katera delovna mesta so najbolj iskana?

CVS Mobile je vodilni srednjeevropski ponudnik telematskih rešitev z več kot 15 letnimi izkušnjami na področju telematike. Svoje znanje in mednarodne izkušnje investirajo v razvoj naprednih rešitev za telematiko in poslovnih procesov za potrebe podjetij v različnih panogah. Iščejo razvojnega inženirja – frontend developerja, ki bo skrbel za razvoj in oblikovanje uporabniških vmesnikov.

Podjetje Cosylab želi razširiti inženirski oddelek Medical Services z vodjo ekipe razvijalcev programske opreme (m/ž). Postali boste vodilna sila ekipe 10-15 razvojnih inženirjev programske opreme. Odgovorni boste za optimalno uporabo ekipne inženirske kapacitete in aktivno sodelovali pri izvedbi strategije Medical Services.

Objavili so tudi razpisano delovno mesto C++ Software razvijalec (m/ž). Iščejo predvsem C++ znanje, poznavanje GNU/Linux razvojnega okolja in navdušenje nad tehnologijo.

Iskratel_logotip

Želite postati del mednarodnega podjetja z močno tradicijo in blagovno znamko ter delati v panogi prihodnosti? V izkušeno ekipo vabijo razvojnega inženirja za programsko opremo in razvojnega inženirja za materialno opremo. Izbranemu kandidatu / kandidatki nudijo zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev, inovativno delovno mesto v koncipiranju in razvoju novih produktov ter celostnih rešitev na področju komunikacij (optičnega dostopa , 5G), transporta in energetike.

Pridružite se mednarodni zgodbi o uspehu, ki jo pišemo v družbi Kia, enemu največjih svetovnih proizvajalcev vozil. Postanite del ekipe, zavezane vrhunski kakovosti. Backend razvijalcu, željnemu izzivov in pridobivanju novih izkušenj ter znanj, nudijo možnost osebnega razvoja, pridobivanju mednarodnih poslovnih izkušenj v avtomobilski IT panogi ter dinamično delo. Te zanima?

Bi si želeli delati v ekipi strokovnjakov za informacijsko tehnologijo in vam proaktivnost ter ekipni duh nekaj pomenita? Ste pozabili občutek, kako izgleda vsako jutro z veseljem oditi v službo, kjer vas čakajo prijatelji ter novi izzivi? Podjetje Pronet Kranj išče nove sodelavce, ki bi se pridružili razvoju, prodaji in tehnični podpori.

Bankart d.o.o. je uspešno IT podjetje in eden vodilnih procesnih centrov za finančne institucije v regiji. Kot razvojna ekipa sledijo sodobnim arhitekturnim trendom in novim tehnologijam, načrtujejo in razvijajo inovativne rešitve na področju plačilnih instrumentov.

Če te zanima sodelovanje na velikih sistemih in projektih, si navdušen nad tehnologijo in si timski človek, potem imajo mesto zate! Prijavi se na razpisano delovno mesto razvojni inženir analitik (m/ž).

Logotip podjetja

Podjetje INFOTRADE IT d.o.o. išče razvijalca programske opreme v okolju Oracle / Apex za delo na sedežu podjetja v Kranju. Opis dela: razvoj in vzdrževanje programske opreme, testiranje opreme, analiza možnih rešitev …

Če želite sodelovati in pomagati pisati uspešno zgodbo uspešne bančne in finančne skupine NLB, se jim sedaj lahko pridružite. Želijo zapolniti kar nekaj delovnih mest.  

V ekipo organizacijske enote Upravljanje podatkov za delo v Centru odličnosti za napredno analitiko vabijo Podatkovnega analitika, ki je vez med poslovnimi uporabniki in podatkovnimi znanstveniki, ki ima razumevanje različnih modelov strojnega učenja in naprednih analitičnih metod. Iščejo tudi entuziasta s področja upravljanja podatkov. Prevzeli boste vlogo skrbnika podatkovnih modelov in s svojo strokovnostjo prispevali k razvoju podjetja.

Če vam je uporaba naprednih orodij in rešitev ter timskega dela v veselje, se prijavi na razpisano delovno mesto načrtovalec informacijskih sistemov, saj imajo pripravljenih kar nekaj zanimivih izzivov.

V ekipo organizacijske enote IT Razvoj – E kanali vabijo zagnanega razvijalca mobilnih aplikacij, ki ima strast do naprednih tehnologij in čiste kode. 

Priložnost bodo ponudili še naslednjim strokovnjakom: podatkovni znanstvenik, razvijalec modelov za tveganja, samostojni podatkovni analitik, data translator, razvijalec modelov za kreditna tveganja, enterprise data arhitekta in cloud sistemskega inženirja. Več o tem tukaj.

Smart Com je specialist za načrtovanje naprednih omrežnih rešitev in kibernetsko varnost, ki že več kot 30 let rešuje izzive poslovnih uporabnikov. Z močno razvojno ekipo se že vrsto let vključuje v mednarodne razvojne projekte z naslavljanjem in reševanjem izzivov sodobne družbe. Skupaj s Smart Com razvojno ekipo, boš kot backend developer deloval/a na področju razvoja in vzdrževanja porazdeljenih zalednih sistemov. V svoje vrste vabijo še frontend developerja, ki bo skrbel za razvoj in vzdrževanje frontend aplikacij.

Podjetje Guardiaris d.o.o. je visoko tehnološko podjetje, usmerjeno v raziskave in razvoj naprednih simulacijskih tehnologij. So strastna skupina inovatorjev, inženirjev, grafikov in znanstvenikov s 16 letno tradicijo, ki premika meje med virtualnim in realnim svetom. V svoj tim vabijo strastnega C++ razvijalca/-ko, ki bo s svojim znanjem prispeval/-a k inovativnemu razvoju njihovega 3D grafičnega pogona (game engina).

Podjetje Endava išče več IT strokovnjakov. Iščejo visoko motiviranega Angular razvijalca (m/ž), ki bi se pridružil ekipi v Ljubljani, Mariboru ali Novi Gorici. Ekipo želijo razširiti tudi z Java razvijalcem programske opreme z vsaj 3 leti izkušenj pri načrtovanju, izdelavi in preizkušanju programov Java EE in mikroservisov. Razpisali so tudi delovno mesto izkušen .NET razvijalec (m/ž). Pogoj je odlično poznavanje jezika C# in platforme .NET. Povrh pa še iščejo izkušenega inženirja za avtomatizacijo testiranja (m/ž), ki se bo pridružil dinamični in rastoči ekipi v Ljubljani, Mariboru ali Novi Gorici in se skupaj z njimi spopadli z novimi izzivi.

Za še več zaposlitvenih oglasov skočite na našo rubriko Zaposlitveni oglasi ali pa se prijavite na tedenske novice preko spodnjega obrazca.

Izberite področja, ki vas zanimajo


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Zaposlitveni oglasi

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več

AKTON d.o.o.

Dunajska cesta 9, 1000 Ljubljana, Tel: 01 236 29 00
Telekomunikacijske rešitve za vas! Slovensko podjetje Akton Communications je licencirani fiksni telekomunikacijski operater prisoten v Sloveniji in preko hčerinskih družb tudi ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več

OSIR-ERPIS d.o.o.

Tehnološki park 24, 1000 Ljubljana, Tel: 041 740 273
Pomembno je izbrati pravega ponudnika programskih rešitev, kar pa ni vedno lahka izbira. Na srečo vam v podjetju OSIR-ERPIS d.o.o. olajšajo izbiro s svojo celovito ponudbo Oracle ... Več