Mrežna oprema
10.05.2024 11:13

Deli z drugimi:

Share

Kakšen Wi-Fi želite v hotelu? Takšnega s 5 zvezdicami

Ko se odpravljate na dopust in rezervirate hotel ali kakršnokoli drugo nastanitev, je postala zahteva po hitrem in stabilnem Wi-Fi omrežju nekaj povsem vsakdanjega.
Foto: Ruijie
Foto: Ruijie

Kljub temu, da je zahteva po dobrem Wi-Fi-ju postala ena ključnih pri izbiri nastanitve, posebej če gre za poslovno oziroma službeno pot, pa stabilen Wi-Fi v sobi tudi v letu 2024 ni samoumeven.

Pomembnosti brezžične spletne povezave za goste bi se morali zavedati tudi ponudniki namestitev. Zadovoljen gost se bo vračal, v vsakem primeru pa bo z namestitvijo, če boste poskrbeli, da bo imel vse, kar si želi, zadovoljen.

Pridobite si pomembno prednost

Popolna brezžična pokritost z brezžičnim omrežjem je lahko velika konkurenčna prednost hotela. Z rešitvami podjetja Ruijie si jo lahko zagotovite. Njihove naprave so posebej prilagojene za hotelske namestitve. Omrežje se lahko vzpostavi zelo hitro, kar pospeši vaše poslovanje, je stabilno in zanesljivo.

Na voljo so namenski usmerjevalniki za recepcije, restavracije, sejne sobe ter seveda sobe za goste. Pozabili niso niti na zunanje prostore, kjer bodo gosti posebej cenili vsak kilobajt, ki se bo prenesel na njihove pametne telefone ali prenosne računalnike.


Glavne prednosti za goste:

  • popolna brezžična pokritost,
  • pametni nadzor pretoka in boljša izkušnja za vsako stranko.

Glavne prednosti za hotele:

  • projekt brezžičnega omrežja se lahko izvede zelo hitro,
  • enostavno centralno upravljanje vseh omrežnih naprav in spremljanje omrežja,
  • alarm ob morebitnih motnjah ali napakah v aplikaciji Ruijie cloud.

Zakaj bi izbrali Ruijie?

Ruijie Networks se je leta 2022 po stopnji rasti prodaje na svetovnem brezžičnem trgu uvrstil na prvo mesto. Na trgu ima že kup izdelkov, ki podpirajo Wi-Fi 6 in je eden vodilnih ponudnikov oblačnih rešitev, ko govorimo o omrežju.

Kaj je WaaS in zakaj je pomemben prav v turizmu?

WaaS označuje »Wireless as a Service« ali »Brezžično kot storitev«. Gre za model, ki omogoča organizacijam, da uporabljajo brezžična omrežja kot storitev, namesto da bi jih vzdrževale in upravljale same. Podjetja, kot je Ruijie, ponujajo WaaS rešitve, ki vključujejo opremo, programsko opremo, upravljanje in podporo, kar omogoča hitro in enostavno vzpostavitev in upravljanje brezžičnih omrežij.

Za hotele so WaaS rešitve še posebej koristne, saj omogočajo gostom zanesljivo in hitro brezžično povezavo, ki je fleksibilna. Zagotavljajo prilagodljive in učinkovite metode uvajanja in upravljanja Wi-Fi omrežja, tako da podjetjem ni treba vlagati ne veliko sredstev ne veliko časa za uvajanje in upravljanje omrežij. Velika prednost WaaS je prav nadzor nad stroški.

Na drugi strani hotelskemu osebju WaaS rešitve olajšajo upravljanje omrežja. To lahko vključuje funkcionalnosti, kot so upravljanje pasovne širine, varnostna in upravljavska orodja ter možnosti za analitiko gostov. Na ta način se izboljša tudi uporabniška izkušnja gostov samih.

Omrežje, ki ga zlahka širite

Ruijie je znan po svojih inovativnih rešitvah za hotelska brezžična omrežja, ki zagotavljajo visoko zmogljivost in varnost, pa tudi razširljivost, saj so omenjene rešitve zlahka in hitro razširljive – brez težav, nameščanja dodatnih kablov in ostalih nevšečnosti, ki vas lahko doletijo ob spremembah, ki so v poslu stalnica.

Ne glede na to, ali potrebujete kakovostne usmerjevalnike, dostopne točke, pretvornike, stikala ali karkoli drugega za zanesljivo omrežje v hotelu – Ruijie ima v svojem portfelju izdelkov prav vse. Več najdete na spletni strani www.techtrade.si, njihovi strokovnjaki pa vam bodo z veseljem priskočili na pomoč pri vaših željah in potrebah, da bo vaš posel cvetel, gostje pa zadovoljni. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
brezžični internet routerji

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TechTrade Trzin
Za več informacij so vam na voljo pri TechTrade Trzin
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TechTrade Trzin? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808
Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več