Triki in nasveti
23.02.2011 09:06
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako prelisičiti vsiljive Facebook strani

Kako prelisičiti vsiljive Facebook strani
Kako prelisičiti vsiljive Facebook strani

Ste se naveličali Facebook strani, pri katerih morate če želite videti določene slike ali video, postati tudi njen član? Te Facebook strani so resnično vsiljive in se širijo kot nekakšen virus skozi celotno Facebook omrežje. Strani bi lahko poimenovali tudi PPD Facebook strani, ker od nas po navadi zahtevajo tri korake:

1. Postani oboževalec strani
2. Povabi svoje prijatelje
3. Deli vsebino z ostalimi

No, mi vam bomo pokazali enostaven trik, kako se izogniti tem trem korakom in kljub temu priti do obljubljene vsebine. Mi smo pri tem uporabili brskalnik Mozilla Firefox, a stvar deluje tudi na ostalih brskalnikih, poiskati morate le primerljivo funkcijo. Če ste torej naleteli na zgoraj omenjeno Facebook stran, morate narediti naslednje:

1. V spletnem brskalniku Firefox pojdite na zgornji meni in kliknite na “Pogled -> Slogi strani” ter kliknite na “Brez sloga”, kot je prikazano na priloženi sliki.

2. Potem ko ste odstranili slog iz pogleda spletnih strani, se bo spremenil tudi videz Facebook strani. Vse kar morate storiti potem je, postaviti se na konec strani in klikniti povezavo (link) na želeno vsebino, sliko ali video.

Na ta način zaobidemo nepotrebne 3 korake, ki so krivci za nadležna sporočila. Po končanem postopku, lahko mirno zaprete zavihek in odprete novega, saj se bo videz spletnih strani tako spet avtomatsko vrnil v izhodiščno pozicijo. Upajmo, da vam bo ta članek v pomoč in da ste se spet naučili nečesa novega.


Prijavi napako v članku