Računalništvo, telefonija
24.01.2020 09:23
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako nas finančna industrija prenaša okrog? Za vas imamo karto za seminar, ki je postal svetovna uspešnica!

Samo tega seminarja se je udeležilo že preko 100.000 oseb v najrazličnejših državah.
Samo tega seminarja se je udeležilo že preko 100.000 oseb v najrazličnejših državah.

Za vas imamo posebno presenečenje, ki vas bo posebej navdušilo, če razmišljate o varčevanju oz. vlaganju svojega denarja ali pa če to že počnete.

V Slovenijo namreč spet prihaja seminar Odprite oči na področju osebnih financ, ki vas bo navdušil in celo šokiral. Govori namreč o stvareh pri investiranju in varčevanju denarja, ki jih navadno finančne družbe in finančni svetovalci zamolčijo ali celo skrbno prikrivajo. Skratka izjemno koristen seminar z edinstveno vsebino, ki vam bo prihranil veliko denarja.

Kotizacija za podobne seminarje je običajno 295 EUR. Vi pa lahko v okviru te posebne ponudbe pridete seminar brez plačila.

O Robertu ste verjetno že veliko slišali, saj je prvi Slovenec z nazivom mednarodnega bestselling avtorja, v Londonu je prejel priznanje Evropski javni govorec leta, o njem pa so pisali ali govorili mediji, kot so RTV Slovenija, Kanal A, Delo, Večer, Dnevnik in pa celo ameriška Newsmax TV.

Termini za seminar so 10. in 11. februarja, na njem pa bo Robert obdelal tudi slovenske specifike pri delu z denarjem in vlaganju.

Da ne bi zamudili te izjemne ugodnosti, pojdite na stran seminarja, kjer si lahko preberete več o njem. Da bi si zagotovili karto brez plačila kotizacije, pa morate ob prijavi vpisati promocijsko kodo spodaj (ob vpisu bo kotizacija za vas brezplačna).

Vaša promocijska koda: RN997

Koda velja le za prvih 30 prijav, tako da ne zamudite odlične priložnosti!

Izgubiti ne morete ničesar. Če pa vlagate svoj denar v različne finančne produkte ali pa če ne veste, kam bi bilo v tem trenutku najbolje vložiti svoj denar, potem bo ta seminar za vas neprecenljiv.

P.S. Na Robertovih seminarjih običajno hitro zmanjka mest. Samo tega njegovega seminarja se je udeležilo že preko 100.000 oseb v najrazličnejših državah, kjer ga Robert redno izvaja: od Velike Britanije, Avstrije, Nizozemske, Švedske, Bolgarije, Hrvaške pa do Rusije, zato pohitite s prijavo.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več

CREACTION GAJ CERJAK s.p.

Prvomajski trg 12, 6330 Piran/pirano, Tel: 041 685 407
Vsi si želimo, da naš računalnik čim dlje deluje hitro in brezhibno, še posebej ko govorimo za poslovne računalnike, ki hranijo veliko količino podatkov zaupne narave. Vsak ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več
Zlati partner

Endava PLC

Letališka cesta 29B, 1000 Ljubljana,
Endava že več kot 21 let spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo ter pomaga nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz področja financ, telekomunikacij, medijev, tehnologije, potrošniških ... Več