Računalništvo, telefonija
30.05.2013 12:36
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako najenostavnejše in najhitreje najdete prevod ali pomen besede?

Do prevoda ali pomena besede boste najenostavnejše in najhitreje prišli s pomočjo slovarjev ASPplus.
Kako najenostavnejše in najhitreje najdete prevod ali pomen besede?
Kako najenostavnejše in najhitreje najdete prevod ali pomen besede?

ASPplus je najnovejša generacija Amebisovih slovarjev. Slovarji ASPplus nadgrajujejo kakovost do sedaj najbolj priljubljenih slovarjev ASP32. Zaradi obsega slovarjev in pokrivanja različnih področij boste skoraj zagotovo našli to, kar iščete. Prevodov ali razlag besed vam ne bo treba iskati nikjer drugje.

Trenutno ASPplus vsebuje 36 brezplačnih slovarjev s preko 1.700.000 gesli. Po velikosti preprosto nima konkurence. Poleg tega se seznam slovarjev stalno dopolnjujemo. V povprečju dodamo več kot en slovar mesečno.

Tudi prevodov in razlag strokovnih besed vam ni treba iskati nikjer drugje. V ASPplus so poleg splošnih slovarjev vključeni tudi terminološki slovarji, ki pokrivajo specifična področja. Na primer slovarji s področja medicine, biologije, poslovnih ved, avtomobilizma …

Slovarje ASPplus boste lahko uporabljali tudi na telefonih in tablicah. Poleg Windows okolja bodo slovarji ASPplus kmalu na voljo tudi za Android in iPhone.

Uporaba slovarjev ASPplus je preprosta, da bolj ne more biti. Vpišite besedo ali besedno zvezo, za katero iščete prevod ali pomen. In to je vse.

Želite preizkusiti ASPplus? ASPplus lahko preizkusite takoj. Obiščite spletno stran ASPplus in si brezplačno namestite slovarje ASPplus.


Prijavi napako v članku