Računalništvo, telefonija
12.12.2020 17:00
Posodobljeno 7 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako izbrati gaming prenosnik in ob tem prihraniti kar 250 evrov?

.. December je čas ljubezni, veselja, sreče in … obdarovanj. V tem času leta radi obdarujemo in nagrajujemo sebe in svoje bližnje za dosežen uspeh v celotnem letu ..
Kako izbrati gaming prenosnik in ob tem prihraniti kar 250 evrov?
Kako izbrati gaming prenosnik in ob tem prihraniti kar 250 evrov?

Mogoče si ravno vi, bralci, ogledujete gaming prenosnike in računalnike ter se odločate za nakup? Če želite prav vi prihraniti kar 250 evrov pri nakupu gaming prenosnika, potem berite dalje, razkrili bomo, kako PoceniPC.com svojim strankam omogoča tako visoke prihranke.

Kako in zakaj privarčujem?

O tem, da je svetovna prodaja računalnikov in prenosnikov v porastu, ni dvoma – sploh s trenutnim zdravstvenim stanjem v svetu, v katerem je prenosnik postal nujen pripomoček za delo od doma. Kako sama rast prodaje izgleda v številkah?

Gartner , ena večjih raziskovalnih hiš na svetu ugotavlja, da je v zadnjem četrtletju 2020 svetovna prodaja prenosnikov in računalnikov dosegla 71,4 milijona. To pomeni, da se na dan proda 782 tisoč različnih prenosnikov in računalnikov. Šokantne številke, kajne? Kaj točno se zgodi ob tako visokih številkah?

Dogaja se, da se določen del kupcev odloči za odstop od nakupa in izdelek vrne prodajalcu. Odstotek takih kupcev je nizek, vendar se pri tako velikem številu prodanih prenosnikov tudi to pozna. Čeprav so vrnjene naprave nove, je razumljivo, da jih prodajalci ne morejo prodajati kot nove. Neodgovorno bi bilo, da bi ti prenosniki pristali kot odpadni material. Kako in kje potemtakem končajo ti prenosniki?

Specializirani strokovnjaki iz PoceniPC.com z več kot 11-letnimi izkušnjami tovrstne naprave odkupijo, jih pregledajo in ponovno postavijo na prodajno polico. Tokrat se prenosniki in računalniki znajdejo na policah po znatno nižjih cenah. Čeprav so naprave nove – z odprto embalažo in brez znakov uporabe, jih na tak način lahko dobite po 30 % nižjih cenah. Vredno je tudi omeniti, da svojim strankam omogočajo prihranek brez kompromisov na račun zmogljivosti ali tveganja, saj za delovanje prav vsake naprave v njihovi ponudbi, jamčijo z enoletno garancijo (možnost podaljšanja na skupno 3 leta). Poleg odličnih cen nudijo tudi odlično predprodajno in poprodajno svetovanje ter podporo.

Vprašali smo jih tudi, kako bi vam v nekaj stavkih razložili, kako izbrati pravi gaming prenosnik.

Na trgu so prisotni gaming prenosniki vseh vrst – tako za manj zahtevne igrice kot tudi za bolj zahtevne igre in uporabnike. Najbolj pomembna je velikost prenosnika. Gaming prenosnike ponavadi najdemo v 15,6-palčni in 17,3-palčni izvedbi. Velikost prenosnika je stvar osebnega preferiranja. Načeloma pa velja pravilo, da več časa, kot bomo preživeli za prenosnikom brez vmesnih počitkov, večji ekran je priporočljiv. V povprečju se uporabniki odločijo za nakup 15,6-palčnega prenosnika.

»Kaj pa zmogljivost, bom lahko poganjal vse svoje igre?« To je najbolj pogosto vprašanje ob nakupu novega prenosnika. To najlažje ugotovimo tako, da preverimo zahtevane specifikacije samega izdajalca določene igre. Priporočljivo je, da so naše specifikacije vsaj v srednjem rangu zahtev, za najboljši učinek in zagon iger v najboljši ločljivosti pa je priporočljivo, da smo na višji strani tega spektra.

Ponudba gaming prenosnikov

V ponudbi imajo gaming prenosnike vseh vrst in proizvajalcev. Najdete lahko prenosnike največjih proizvajalcev prenosnikov, kot so HP Omen, Asus ROG, Acer Nitro, Msi in ostali. Lahko izbirate med prenosniki za najmanj zahtevne, pa tudi za bolj zahtevne uporabnike. Opremljeni so z najboljšimi procesorji in grafičnimi karticami.

Ne pozabite, poleg ogromnih prihrankov je za vse bralce Računalniških novic na voljo tudi koda za dodaten prihranek – privarčujte še 20 € z uporabo kode »RN20« v njihovi spletni trgovini PoceniPC.com. (P.R.)

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INSIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INSIS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INSIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

HOUSING Co. d.o.o.

Verovškova ulica 55a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 40 40
Housing Co. d.o.o. je svetovalno in izobraževalno podjetje na področju informacijskih tehnologij. Njihova temeljna dejavnost je prenos znanj v druga podjetja. Kot partner Red Hat ... Več
Zlati partner

SOFTWAREONE d.o.o.

Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana, Tel: 05 925 03 00
Ponujajo licenčno programsko opremo več kot 3000 različnih proizvajalcev, kot tudi svetovanje in profesionalne storitve. Skupina COMPAREX, katerega del je tudi COMPAREX d.o.o. ima ... Več
Zlati partner

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več