Obvestila podjetij
13.08.2021 12:45
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kaj vse lahko naredite v treh tednih?

Pred vami so trije tedni, toda ne sanja se vam, kako jih pametno izkoristite. Dovolite, da vam prišepnemo tri uporabne nasvete.

Številni psihologi poudarjajo, da si je pomembno vzeti čas zase. Ker sta telo in um povezana, se nesveti, ki pomagajo, da se posvetite sebi in dvignete telesno energijo na optimalno raven, pomembnejši. Počutili se boste bolje in življenje bo lažje.

Čas za nove veščine

Poletje je popolno za obvladovanje novih veščin. Premislite, katere vas že dolgo zanimajo. Morda je lončarstvo veščina, ki jo že dolgo želite obvladovati. Ali pa bi se radi preizkusili v slikarstvu ali v oblikovanju stekla. Najdite pogum in poskusite. Ta čas namreč potekajo številni tečaji, med katerimi boste zagotovo našli nekaj zase.

Če vam učenje preko spleta ni tuje, potem je možnosti še veliko več. Ogromno je brezplačnih spletnih tečajev obvladovanja raznovrstnih veščin. Z njimi pa boste nato presenetili družini, prijatelja ali delodajalca. Morda se naučite programirati, uporabljati algoritme umetne inteligence ali osvojite katero drugo veščino sodobnih tehnologij. Dobra ideja zna biti tudi spletno učenje igranja na glasbeni inštrument, ki ga že dolgo želite obvladati. Nič ni bolj lepo, kot če ljubljene presenetite z njihovo najljubšo skladbo v svoji izvedbi.

Čas za rekreacijo

Že nekaj časa razmišljate, da morate začeti telovaditi, a ne veste, kako začeti. Tudi za to težavo je veliko rešitev. Preverite ponudbo skupinskih vadb v bližini, ki niso le zdrave, temveč so tudi zabavne. V družbi je namreč veliko lažje. A če raje vadite sami, potem vam lahko na pomoč priskoči sodobna tehnologija. Huaweieva pametna ura serije Watch 3 namreč nudi podporo za več kot 100 športnih načinov. Od tega jih je 19 profesionalnih za vadbe na prostem in v prostorih ter 85 načinov po meri. Poleg tega beleži podatke o zdravju, ki so na voljo v aplikaciji Zdravje.

Huawei-Watch-3-22

Odlična je za preživljanje prostega časa na prostem. S funkcijo vrnitve na izhodišče med beleženjem dejavnosti bo preprečila, da se izgubite na neznanem terenu.

Čas za potovanja

Razmišljate, da bi se odpravili na sanjsko počitniško destinacijo. Toda tudi kratek izlet ob koncu tedna bo pomagal, da se za nekaj časa znebite rutine in se vrnete s številnimi izkušnjami, ki jih lahko delite s prijatelji. Pomembno je, da vsak trenutek izkoristite za nova doživetja in polnjenje »baterij«.

Med potjo vam informacije o razdalji in stanju telesa poda pametne ure serije Huawei Watch 3. V vsakem trenutku lahko preverite raven stresa, srčni utrip, nasičenje kisika v krvi (SpO2), analizo kakovosti spanje in še nekatere druge podatke, ki pomagajo bolje spoznati organizem.

Z enim samim polnjenjem pametna ura Huawei Watch 3 Pro v ultra dolgem načinu deluje do 21 dni. In ko se baterija enkrat vseeno izprazni, jo lahko brezžično napolnite kar preko svojega pametnega telefona, ki podpira povratno brezžično polnjenje.

Huawei je pred kratkim slovenskim uporabnikom ponudil prave brezžične stereo slušalke FreeBuds 4. Če jih kupite do 23. avgusta oziroma do odprodaje zalog, boste brezplačno prejeli še pametne zapestnico Huawei Band 6. Pod enakimi pogoji lahko v obdobju prednaročil kupite novi tablični računalnik Huawei MatePad 11 in poleg vrhunske naprave boste, prav tako brezplačno, prejeli pisalo M-pencil in magnetno tipkovnico.

Drzen preizkus novih pametnih ur

Prav nove ure Watch 3 so tudi del izjemne dogodivščine EuroTrip. Ker Watch in Watch 3 Pro odlikuje odlična avtonomija baterije, so se pri Huaweiu odločili to dokazati tudi v praksi. Z uro Watch 3 Pro so opremili dva drzna pustolovca Zuzio in Andrzeja Treneiro, ki sta se podala na štiri tisoč kilometrov dolgo pot po Evropi, vendar s prav posebno zanko – na 21-dnevnem popotovanju, na katerem bosta prečkala 8 držav, naj ne bi uporabila polnilca. Tako bosta uro podvrgla resnično težki preizkušnji.

Več informacij na consumer.huawei.com/si/

Vas zanima več iz te teme?
Huawei Huawei Watch 3 Huawei pametne ure

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Sidera logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več

NEOLAB d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 051 877 877
Informacijske rešitve na dlani Neolab je pravi naslov, ko se podjetje znajde v poslovnih težavah ali potrebuje pomoč pri oblikovanju učinkovitih poslovnih procesov, do katerih ... Več

Posblagajna.com, Matic Laneger s.p.

Turje 74, 1431 Dol pri Hrastniku, Tel: 040-238-346
Zmogljiva rešitev za poslovno upravljanje, kot je to davčna blagajna, je pomembna za vsakega lastnika manjšega ali večjega podjetja v različnih panogah. Podjetje Matic Laneger ... Več
Srebrni partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več