Telefoni
09.06.2021 14:36

Deli z drugimi:

Share

Kaj si lahko obetamo od novega OnePlus Nord CE 5G?

Pametni mobilni telefon OnePlus Nord CE 5G bo primeren tudi za zahtevnejše uporabnike!
Pametni mobilni telefon OnePlus Nord CE 5G bo primeren tudi za zahtevnejše uporabnike!

Podjetje OnePlus je že pred časom mnoge uporabnike osvojilo s pametnim telefonom OnePlus Nord. Gre za nadvse všečen in zmogljiv pametni mobilni telefon, ki bo lahko naš že za 399 evrov. Pametni mobilni telefon OnePlus Nord temelji na osnovi 6,44-palčnega oziroma 16,4-centimetrskega zaslona OLED ločljivosti 2.400 x 1.080 slikovnih točk in formata 20 proti 9. Izstopa tudi po podpori za mobilno omrežje 5G, hitrem sistemu za polnjenja baterije Warp Charge 30T in nadvse zmogljivi bateriji kapacitete 4.115 miliamper ur.

Ker pa konkurenca na področju mobilne telefonije ne počiva, naj bi pri podjetju OnePlus že razmišljali o novem modelu. Šlo naj bi za OnePlus Nord CE 5G, ki pa naj bi že sodil v nižje srednji cenovni razred. Za vstopno različico novosti (6GB/64GB) naj bi bilo namreč na indijskem trgu treba odšteti preračunanih 259 evrov. Zmogljivejša različica (8GB/128GB) pa bo vrednotena na okoli preračunanih 280 evrov. Čeprav bodo maloprodajne cene na evropskem trgu nekoliko višje, bo novost še vedno cenovno dostopna širšemu krogu uporabnikov.

Pametni mobilni telefon OnePlus Nord CE 5G bo temelji na osnovi 6,43-palčnega oziroma 16,4-centimetrskega zaslona AMOLED ločljivosti FHD+ in formata 20 proti 9. Frekvenca osveževanja bo znašala 90 hercev. Novost bo izstopala tudi s podporo za mobilno omrežje 5G, hitrem sistemu za polnjenja baterije Warp Charge 30T in nadvse zmogljivi bateriji kapacitete 4.500 miliamper ur. Preračunavanje podatkov pa naj bi inženirji podjetja OnePlus zaupali procesorju Qualcomm Snapdragon 750G, ki bo zlahka opravil tudi s težjimi nalogami.

Pri pametnem mobilnem telefonu OnePlus Nord CE 5G bo odlično poskrbljeno tudi za zajem fotografij. Glavna kamera bo opremljena s slikovnim tipalom ločljivosti 64 milijonov točk, širokokotna kamera in globinska kamera pa s slikovnimi tipali ločljivosti osem milijonov slikovnih točk in dveh milijonov slikovnih točk. Sprednja kamera pa se bo ponašala s slikovnim tipalom ločljivosti 16 milijonov slikovnih točk. Pametni mobilni telefon OnePlus Nord CE 5G bo na prodajne police trgovin zašel še pred koncem meseca junija.


Prijavi napako v članku