Telefoni
01.03.2021 08:10
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Prihaja dostopen in izredno konkurenčen OnePlus 9R

Pametni mobilni telefon OnePlus 9R naj bi za malo denarja ponujal veliko!
Pametni mobilni telefon OnePlus 9R naj bi za malo denarja ponujal veliko!

Pametni mobilni telefon OnePlus 8T je med nami prisoten že kar nekaj časa. Ker pa konkurenca na področju pametnih mobilnih telefonov ne počiva, naj bi podjetje OnePlus že aktivno pripravljalo njegovega naslednika. Govorimo o pametnih mobilnih telefonih družine OnePlus 9, ki naj bi zajemali klasičen model OnePlus 9 – zmogljivejši OnePlus 9 Pro ter dostopnejši model OnePlus 9R.

Uporabniki imajo oči že usmerjene predvsem v model OnePlus 9R, saj naj bi ta za malo denarja ponujal veliko. Čeprav strojne specifikacije novosti še niso bile razkrite, naj bi bila novost opremljena s kakovostnim zaslonom s 16,5-centimetrsko oziroma 6,5-palčno diagonalo in 90-herčno frekvenco osveževanja, mobilnim procesorjem Snapdragon 690 in glavno kamero s senzorjem ločljivosti 64 milijonov slikovnih točk. Tu naj bi našli še sistemski pomnilnik kapacitete osem gigabajtov, za dolgo avtonomijo delovanja pa naj bi skrbela baterija kapacitete 5.000 miliamper ur.

Skupaj s pametnimi mobilnimi telefoni družine OnePlus 9 naj bi podjetje OnePlus ponudilo v prodajo še svojo prvo pametno ročno uro. Čeprav podrobnosti o novem izdelku še niso razkrili, bo ta po vsej verjetnosti temeljil na osnovi mobilnega operacijskega sistema Google Wear OS. Pri tem velja omeniti, da je podjetje OnePlus pametno ročno uro sicer načrtovalo že v preteklosti, a se ji je zaradi odločitve vodstva podjetja na koncu žal tudi odreklo


Prijavi napako v članku