Računalništvo, telefonija
29.11.2013 15:45
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kaj se dogaja blizu mene?

Spletnih portalov, revij in forumov je ogromno. Kaj pa lokalnih? Teh skoraj ni. Pravijo, da je internet globalna vas, toda to še ne pomeni, da ne želimo vedeti tudi kaj se dogaja v naši bližini. Ne bi bilo odlično, če bi lokalni mediji obstajali tudi na spletu?
Portal MojaObčina.si nudi lokalne novice in napovedi lokalnih dogodkov.
Portal MojaObčina.si nudi lokalne novice in napovedi lokalnih dogodkov.

Beri lokalno

Novice iz vaše okolice lahko prebirate na portalu MojaObčina.si. Portal polni vrzel v slovenskem spletnem prostoru, ki ga v tisku zasedajo lokalna glasila. Ta pa izhajajo le poredko in so dostopna ožjemu krogu ljudi, MojaObčina.si pa nudi najbolj ažurne in zanimive novice o tem kaj se dogaja le streljaj od vašega doma. Oglejte si novice, napovedi dogodkov, komentarje in vse ostale informacije, ki jih ne boste našli nikjer drugje.

Spletni portal omogoča enostavno registracijo in brezplačen ogled vseh vsebin ter tudi soustvarjanje vsebin vsem zainteresiranim posameznikom, podjetjem in občinskim upravam v vseh slovenskih občinah.

Napiši novico tudi sam

Lokalni medij MojaObčina.si gradi največjo lokalno skupnsot v Sloveniji, zato ponujajo slovenskim društvom, zavodom, podjetjem in tudi posameznikom, možnost objavljanja reportaž s svojih dogodkov, pridobitve predstavitvenega profila in napoved prihajajočih aktivnosti. Vse to brezplačno.!

7 razlogov zakaj sodelovati?

  1. priložnost, da vašo aktivnost predstavite lokalni skupnosti,
  2. pridobite nove sponzorje,
  3. pridobite nove člane,
  4. izpostavite vašo dejavnost,
  5. povečajte obisk vaših dogodkov,
  6. dvignite klike na vašo spletno stran,
  7. ker je za vas BREZPLAČNO.

Prijavi napako v članku