Računalništvo, telefonija
19.10.2012 10:12

Deli z drugimi:

Share

Kaj pa vam pomenita sprostitev in zabava?

Na Amisu s pestro ponudbo mobilne telefonije AmisMobil poskrbijo za sproščeno in zabavno komunikacijo svojih uporabnikov.
Na Amisu s pestro ponudbo mobilne telefonije AmisMobil poskrbijo za sproščeno in zabavno komunikacijo svojih uporabnikov.

Na Amisu s pestro ponudbo mobilne telefonije AmisMobil poskrbijo za sproščeno in zabavno komunikacijo svojih uporabnikov, saj ponujajo pakete z večjim številom zakupljenih minut pogovorov v vsa slovenska omrežja, dodatnim brezplačnim prenosom podatkov in brezplačnim dostopom do Amis vsebin, kot je izvrstna mobilna televizija – Amis MobiaTV.

Brezkrbna komunikacija

Izbrani paketi a ZATE so namenjeni vsem, ki si želijo brezskrbne mobilne komunikacije in enostavnega klicanja brez razmišljanja o cenah pogovorov. Vsi paketi tako ponujajo večje število zakupljenih minut pogovorov v vsa slovenska omrežja, pri čemer velja, da so pogovori v omrežjih Amis in Si.mobil povsem brezplačni. V Amisu se zavedajo, da uporabniki včasih porabijo tudi manj minut, kot jih zakupijo, zato omogočajo prenos neporabljenih minut tekočega meseca v naslednji mesec.


Zabava po nepremagljivi ceni

Brskanju po spletu, komunikaciji v družabnih omrežjih in prebiranju elektronske pošte je namenjenih 601 GB podatkov mesečno, medtem pa lahko prijateljem in znancem pošljete kar 500 SMS ali MMS sporočil. Vse to po nepremagljivi ceni, saj mesečna naročnina na paket a M ZATE znaša le 22,90 evrov.


Preprosto gledanje televizije na mobilnih napravah

Največja letošnja novost pa je gledanje TV oddaj na mobilnih napravah. Mobilna Amis MobiaTV, ki jo poleg 50 izbranih programov odlikujejo enostaven, pregleden in odziven vmesnik, zagotavlja odlično uporabniško izkušnjo in se zato uvršča med najbolje ocenjeno tovrstno storitev na trgu. Vse kar morate narediti je, da mobilno aplikacijo preprosto namestite na tablični računalnik ali pametni telefon, izvedete prijavo in že lahko spremljate izvrstne TV-programe .

Odvečna je tudi skrb za prevelik mesečni račun, saj lahko prenašate in gledate programe Mobia TV več ur brezplačno. Če se recimo odločite za naročniški paket a M ZATE, lahko spremljate programe preko Simobilovega omrežja tudi do 15 ur brezplačno, znotraj domačega brezžičnega omrežja pa povsem neomejeno.


Posebna akcija

V Amisu so pripravili tudi posebno akcijo za naročnike paketa a M ZATE, ki ob mesečni naročnini 22,90€ ponuja 500 minut klicev v vsa omrežja, 601 MB prenosa podatkov ter 500 SMS ali MMS sporočil. V primeru, da uporabnik poleg naročnine izbere še dodaten prenos podatkov Mini Plus pa mu AmisMobil omogoča nakup vrhunskega mobilnega telefona Samsung GALAXY XCover (katerega cena brez vezave znaša 259 evrov) po subvencionirani ceni vsega 20 evrov.

Ob naročilu paketa a ZATE lahko po privlačni ceni kupite tudi mobilne telefone priznanih znamk, saj tako imenovani pametni telefoni danes enostavno prevzamejo vlogo glasbenih predvajalnikov, fotoaparatov, spletnih brskalnikov (računalnikov) in celo televizorja.

Za dodatne informacije in naročila paketov pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 20 10 ali preverite ponudbo na spletni strani www.amis.net/mobil.

Oglasno sporočilo


Prijavi napako v članku