Življenjski slog
26.09.2022 15:32

Deli z drugimi:

Share

Jimmy pokončni brezžični sesalnik za manj kot 370 evrov

Čiščenje oziroma sesanje spada med najbolj nadležna gospodinjska opravila, še toliko bolj, če živite v ogromni hiši, kjer ste s z žičnimi sesalniki primorani večkrat zamenjati vtičnico. Rešitev so lahko robotski sesalniki, ki z delno avtonomijo vzdržujejo čistočo v prostoru. Njihova težava je običajno malenkost višja cena in pri večjih površinah domov potreba po več kot le enemu robotu. Alternativa so ročni brezžični sesalniki, kot na primer novi Jimmy HW10, ki ga lahko na TEJ POVEZAVI s pomočjo promocijske kode NNNJIMMYHW10 dobite za ugodnih 369 €.

Ročni brezžični sesalnik Jimmy HW10: glavne značilnosti

Brezkrtačni digitalni motor odlikuje visoka učinkovitost, močno sesanje in dolga vzdržljivost. Ročni sesalnik lahko sesa z močjo 18 kPa, zasluga gre pa močnemu 350 W motorju. Z Jimmy sesalnikom boste odstranile vse vrste umazanije in poskrbeli za čistočo v vašem domu.

Pokončni brezžični sesalnik je opremljen s 7 celicami 3800 mAh litijevih baterij, kar zadošča za do 80 minut pri normalni uporabi. Baterija je snemljiva, kar pomeni, da lahko z dodatnim baterijskim paketom podvojite čas delovanja. Tako bo strah pred prazno baterijo odveč.

Inteligentni zaslon zagotavlja jasno in barvito sliko z vsemi ključnimi informacijami, kot je stanje baterije, način sesanja, opomnik za vzdrževanje in podobno. S pametnim zaslonom je upravljanje ročnega sesalnika izredno enostavno.

Če vam zaslon ne zadošča, ima Jimmy HW10 tudi funkcijo glasovnega opominjanja, ki vas bo opomnila na dodajanje vode, ko je rezervoar prazen ali pa čiščenje rezervoarja, ko je le-ta poln umazane vode.

Pokončni brezžični sesalnik ima vgrajen samočistilni sistem, ki ga lahko aktivirate z enim pritiskom na gumb. Sistem samodejno očisti valj krtače in cevi za zrak. Krtača se lahko samodejno posuši po postopku samodejnega čiščenja.

Veliko funkcij tega sesalnika je prilagojenih za avtonomno delovanje. Tako imate na voljo še samodejni način, kjer pokončni sesalnik prepozna različne vrste površin in prilagodi svojo sesalno moč.

Jimmy HW10 ima 2 profesionalni krtači in 3 različne glave ščetk, ki se dobro obnesejo ne le na tleh in preprogah, ampak tudi na vzmetnicah, kavčih in drugem pohištvu.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. Spletni prodajalec GeekBuying vam pokončni brezžični sesalnik pošlje iz evropskega skladišča z brezplačno poštnino. Prodajalec vam garantira tudi 2 leti garancije.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
ročni sesalnik


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AVTERA d.o.o.

Litijska cesta 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 585 36 10
Avtera d.o.o. je slovenski zastopnik in distributer nekaterih najpomembnejših blagovnih znamk s področja računalništva, informacijske tehnologije in zabavne elektronike. Trendi ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več
Zlati partner

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več