Računalništvo, telefonija
13.11.2013 13:39
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Je res večina računalničarjev samskih?

Pridružite se nam, tudi samski iz Računalniških novic pridemo!
Pridružite se nam, tudi samski iz Računalniških novic pridemo!

Verjetno ne, za vse tiste, ki pa ste, pozorno berite dalje… Ta petek, 15.11. ob 21h ne smete manjkati v ljubljanski Cvetličarni, saj bo ekipa Ona-On.com za vas odpeljala že peto, tradicionalno druženje, spoznavanje in osvajanje: Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji 5! Pričakujejo več kot 1.000 obiskovalcev iz cele S-LOVE-nije, pridružilo pa se jim bo tudi veliko znanih samskih in spoznavanja željnih iz sveta estrade in športa, ki so prav tako na lovu za novimi partnerji in ljubezenskimi dogodivščinami. Pridružite se nam, tudi samski iz Računalniških novic pridemo!

Kako se bomo spoznavali? Najbogatejši program doslej sestoji kar iz treh dogodkov: Uvodnega stand-upa Klemna Bučana za sprostitev in napotke za osvajanje, osrednjega »Največjega Zmenka na Slepo 5« s številnimi spoznavnimi igricami pod vodstvom gostiteljev Jerice Zupan in Roberta Roškarja, ter s plesno glasbo 80-ih, 90-ih in modernih plesnih hitov do jutranjih ur pod taktirko AlexM Dee Jay-a!

Letos so organizatorji pripravili celo kopico spoznavnih načinov, ter vsem udeležencem jamčijo, da bodo lahko spoznali nekaj novih ljudi pravega spola! Osrednji del bo »Spoznavalnica«, kjer bo imel vsakdo priložnost govoriti z vsemi, ki želijo navezati nove stike in se odločiti ali želi uvodno simpatijo nadgraditi najprej s hitrim zmenkom, nato pa tudi s pravim zmenkom v dvoje. »Nasmej jo in tvoja bo«, »všečkanje simpatij«, »ljubezenski napoj«, so nekatere izmed spoznavnih iztočnic večera, ki obeta, kot vsako leto doslej, veliko novih iskric in simpatij!

Zagotovite si vstopnice že v predprodaji na Eventimu (klik) ali pa na dogodku samem!

Posebno presenečenje: Na dogodku se bodo novim simpatijam delila darilca številnih sponzorjev, na Ona-On.com pa bodo lansirali tudi globalno inovacijo Avdio in Video Zmenke! Na dogodku si bodo udeleženci lahko izmenjali uporabniška imena in nadaljevali pogovor v živo prek ona-on.com 😉

Se vidimo 15.11. ob 21h v Cvetličarni! Vstopnice v predprodaji na Eventimu (klik) ali pa na dogodku samem! Še nisi na ona-on.com? Brezplačno se registriraj tukaj in spoznaj nove ljudi!


Prijavi napako v članku