Računalništvo, telefonija
12.08.2013 12:53

Deli z drugimi:

Share

Jaz sem direktorski prenosnik

Prenosnik za direktorja, ki je veliko na poti potrebuje dolgo avtonomijo baterije, prelep zaslon in narejen mora biti iz kakovostnih materialov. Procesor Intel i5 in 6 GB spomina sta nek minimum, za resno pisarniško delo. Vse to in še več vsebuje nov model prenosnika VAIO S13.
Vaio S13 white
Vaio S13 white

Prenosniki Sony VAIO so znani po zanesljivosti, kakovosti, lepem izgledu in tehnološki naprednosti. Med uporabnike slednjnih v Sloveniji štejejo tako direktorji, kot tudi državne institucije, univerze in osnovne šole.

Sony s serijo S13 ponuja trgu model prenosnika, ki ni ne prevelik in ne premajhen. Diagonala zaslona meri pri tem modelu 33,8 cm oziroma 13,3 palca. Masa je vsega skupaj z baterijo vred skromnih 1,72 kg. Pri boljše opremljenih modelih pa je vgrajen tudi WWAN HSDPA modem, ki omogoča dostop do spleta s pomočjo GSM signala. Prednaložen je programski paket Microsoft Windows 8, ki je vedno bolj priljubljen.

Seveda imajo prenosniki serijsko 2 leti garancije in so na voljo z Intel i5 procesorjem in klasičnim HDD diskom ter 6 GB spomina že od 899 EUR z DDV naprej. Za malo boljše opremljene modele z Intel i7 procesorjem in 12 GB spomina, pa boste odšteli tudi do 1399 EUR z DDV. Na voljo so lepotci včasih v beli in včasih v črni barvi.

Za vas le najboljše in to je VAIO. Sony VAIO. Za tiste še bolj zahtevne pa priporočamo nadgradnjo na Ultra hiter SSD disk in dokup dodatne debele baterije za še bolj dolgo avtonomijo.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku