Računalništvo, telefonija
16.11.2009 16:20
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Jakna za ekstremne ljubitelje elektronskih pripomočkov

Večnamenska jakna Pack Windbreaker ima za shranjevanje elektronskih pripomočkov več kot dovolj prostora!
Večnamenska jakna Pack Windbreaker ima za shranjevanje elektronskih pripomočkov več kot dovolj prostora!

V kolikor se na pot vedno odpravite z mobilnim telefonom, prenosnim predvajalnikom, digitalnim fotoaparatom, prenosno igralno konzolo in drugimi elektronskimi pripomočki, potem vam bo zagotovo prišla v poštev nova večnamenska jakna Pack Windbreaker podjetja Scottevest.

Novost ima za shranjevanje elektronskih pripomočkov namreč na voljo kar 17 žepov, med katerimi so nekateri tudi zelo globoki, nekateri pa so opremljeni celo z magnetnim zapiralnim mehanizmom. Poleg tega je jakna opremljena s sistemom za upravljanje s težo, ki poskrbi, da se teža elektronskih pripomočkov enakomerno porazdeli.

Notranji žepi so izdelani iz prozornega materiala in uporabniku omogočajo, da vidi in upravlja z na dotik občutljivimi napravami kar znotraj njih. V jakno so inovativni inženirji podjetja Scottevest vgradili celo električne kable in visokokakovostne slušalke.

Jakna za ekstremne ljubitelje elektronskih pripomočkov Pack Windbreaker je na voljo v modri, črni in sivi barvi ter je dosegljiva vsakomur, saj je zanjo potrebno na svetovnem spletu odšteti zgolj slabih 80 ameriških dolarjev oziroma nekaj več kot 50 evrov.


Prijavi napako v članku