Računalništvo, telefonija
25.03.2015 10:45

Deli z drugimi:

Share

Izzivi magistrskega študija na FRI

Kadri s področja računalništva in informatike so med najbolj iskanimi. Trendi kažejo na rast tudi v prihodnosti. Magistrski študij zagotovi znanja za delo na najvišjih in najbolje plačanih delovnih mestih. Več o študiju na informativnemu dnevu, 26. marca 2015.
Magistrski študij na FRI
Magistrski študij na FRI

Informativni dan magistrskih programov Fakultete za računalništvo in informatiko UL bo v četrtek, 26. marca 2015, ob 14. uri v slovenskem jeziku in ob 17. uri v angleškem jeziku v predavalnici P1 v novi stavbi fakultete na Večni poti 133 v Ljubljani.

Tisti, ki bi radi poglobili svoje znanje na področju hitro razvijajoče in široko aplikativne vede računalništva in informatike, ki magistrom nudi številne izzive in gradnjo uspešnih kariernih poti, bodo na informativnem dnevu izvedeli vse o magistrskih študijskih programih druge stopnje:

  • Računalništvo in informatika,
  • Računalništvo in matematika,
  • Pedagoško računalništvo in informatika,
  • Kognitivna znanost.

Predstavljene bodo tudi možnosti dvojnega študija s Tehnično univerzo v Gradcu, priložnosti različnih študijskih izmenjav, štipendiranja in zaposlitve po končanem študiju ter seveda vse pomembni podatki o poteku študija in vpisnih pogojih.

Razpis za magistrski študij 2015/2016 bo v kratkem objavljen na spletni strani Univerze v Ljubljani, rok za prijavo pa je 31. avgust 2015.

Za dodatne informacije o vpisu in poteku študija se lahko obrnete na Študentski referat na številko +386 1 479 8123 ali pišete na naslov studinfo@fri.uni-lj.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem UL FRI
Za več informacij so vam na voljo pri UL FRI
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Fakulteta za računalništvo in informatiko

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem UL FRI? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku