Aplikacije in dodatni programi
Programska oprema
17.05.2022 10:43
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Izteka se podpora za Adobe Acrobat 2017 Perpetual

Podpora za Adobe Acrobat 2017 Perpetual (nakupni) licenčni model se izteče 6. junija 2022, zato je zdaj pravi čas, da nadgradite na Adobe Acrobat DC Subscription (naročniški) licenčni model, če se želite izogniti tveganjem skladnosti in varnosti.

Adobe ponuja pet let podpore za nakupne (perpetual) licenčne modele. Acrobat 2017 je bil lansiran 6. junija 2017, zato ne bo več ponujal tehnične podpore – vključno s posodobitvami napak in varnostnimi posodobitvami – po 6. juniju 2022. Uporabniki, ki bodo to licenco še naprej uporabljali po tem datumu, so lahko ogroženi zaradi tveganj skladnosti in varnosti ter združljivostjo s prihodnjimi Microsoftovimi posodobitvami.

Zato vam priporočamo, da svoje licence nadgradite na Adobe Acrobat 2020 licenčni model ali pa izkoristite priložnost in migrirate na Acrobat DC naročniški model, ki vam prinaša še dodatne prednosti. 

Adobe Acrobat DC je del Adobe Document Clouda, edine rešitve za popolno upravljanje z dokumenti. Z Acrobat DC-jem lahko povečate produktivnost zaposlenih, omogočite bolj učinkovito sodelovanje v skupini iz katerekoli naprave, zmanjšate IT stroške in omogočite bolj enostavno upravljanje z dokumenti.

Zakaj migrirati na Acrobat DC naročniški licenčni model?

  • PDF dokumente lahko urejate iz katerekoli naprave.
  • Uporabniška izkušnja je bolj prilagojena, saj lahko dostopate do seznama dokumentov, ki jih morate pregledati ali podpisati, skupaj s seznamom nalog.
  • PDF dokumente lahko integrirate v Microsoft 365 okolje.
  • Enostavno pretvorite Adobe Photoshop, Illustrator ali InDesign izdelke v PDF obliko.
  • Upravljanje je poenostavljeno, saj za to uporabljate spletno konzolo, s katero lahko ne samo upravljate licence, temveč tudi uporabnike in njihove skrbniške vloge.

Če še vedno uporabljate Adobe Acrobat 2017, kontaktirajte SoftwareONE, da vam lahko s svojimi dolgoletnimi izkušnjami in strokovnim znanjem pomagamo pri migraciji na Acrobat 2020 oziroma na Acrobat DC. 


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SOFTWAREONE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SOFTWAREONE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Softwareone logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SOFTWAREONE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Kingston Technology

Middlesex, TW16 7EP, Združeno kraljestvo, , Tel: +44 (0)1932 738888

Posblagajna.com, Matic Laneger s.p.

Turje 74, 1431 Dol pri Hrastniku, Tel: 040-238-346
Zmogljiva rešitev za poslovno upravljanje, kot je to davčna blagajna, je pomembna za vsakega lastnika manjšega ali večjega podjetja v različnih panogah. Podjetje Matic Laneger ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več