Obvestila podjetij
24.05.2021 09:59
Posodobljeno 4 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Izstrelite svojo lokalno ORACLE podatkovno bazo v oblak! (brezplačen on-line dogodek)

V četrtek, 3. junija 2021, bo med 10.00 in 12.00 potekal brezplačen on-line dogodek “Izstrelite svojo lokalno ORACLE podatkovno bazo v oblak!”.

Vsebine so namenjene DB administratorjem in vsem tistim, ki jih zanima področje selitve lokalne Oracle podatkovne baze v oblak in pri tem želijo uravnotežiti stroške in uporabiti zmogljivo rešitev.

Dogodek bo potekal virtualno (on-line) in bo razdeljen v tri vsebinske sklope. Prvi z naslovom “Cloud od A do Ž” je namenjen hitremu pregledu možnosti in scenarijev za prenos lokalne podatkovne baze Oracle v oblak. V drugem sklopu z naslovom “Prenos baze Oracle v oblak” bodo predstavljeni koraki od predpriprave, preko migracije do preverjanja uspešnosti delovanja. Sledil bo tretji sklop, v katerem bo na praktičnem primeru predstavljena “Preprosta administracija z rešitvijo TOAD for Oracle”.

Udeležba na dogodku je brezplačna, potrebna je predhodna prijava preko +386 59 251 955 ali info@adm-adria.eu.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ADM ADRIA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Kako in kje začeti za večjo varnost podatkov?

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ADM ADRIA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku