Računalništvo, telefonija
06.09.2012 12:18

Deli z drugimi:

Share

Izredno uporabno in univerzalno stojalo za tablične računalnike proizvajalca Canyon

Canyon predstavlja dve inovativni stojali za tablične računalnke in za iPad z unikatnim dizajnom, ki je v fazi patentiranja. Stojali se lahko uporablja pri vseh tabličnih računalnikih, ki so na voljo na tržišču, prilagodljiva funkcionalnost pa tako še izboljša uporabnikovo doživetje. Stojala so že na voljo pri naših pooblaščenih prodajalcih v EMEA regiji in CIS državah.
Izredno uporabno in univerzalno stojalo za tablične računalnike proizvajalca Canyon
Izredno uporabno in univerzalno stojalo za tablične računalnike proizvajalca Canyon

Uporabniku prijazno

Namestitev stojala na tablico je izredno enostavna in hitra. S pomočjo stojala postavite tablico ali iPad na katerokoli podlago in jo ni potrebno držati v rokah. Stojalo lahko nastavite pod različnimi koti, tako da si zagotovite optimalni vidni kot zaslona v kateremkoli okolju. 360° rotacija pa vam omogoča tudi uporabo tablice v horizontalni ali vertikalni legi. Oblika stojala tudi omogoča, da tablico obesite na različne stenske kljukice ali jo udobno držite z eno roko, medtem ko z drugo roko upravljate tablico. Nosilec stojala je oblečen v gumijasto prevleko, kar preprečuje drsenje tudi na izredno gladkih površinah kot so steklo in granit.

2 modela

Model CNA-USTAND1x ima inovativen vakumski čep in transparentno nalepko, ki omogoča namestitev naprave na katerokoli površino, tudi na gumijasto, kovinsko ali platično. Model CNA-ISTAND1x pa ima priložen zaščitni ovoj za iPad2 in novi iPad.

Stojali sta na voljo v beli, črni in srebrni barvi.

»Zadovoljni smo, da lahko trgu ponudimo več in več izdelkov, ki odražajo našo kreativnost in oblikovalske sposobnosti«, je povedal Geert van Dijk, direktor prodaje in marketinga pri Canyonu. »Razvoj našega R&D tima je samo eden izmed strateških korakov, ki bodo le še okrepili pozicijo Canyona na trgu kot enega izmed vodilnih proizvajalcev zabavne elektronske opreme in računalniških dodatkov.«

Za dodatne informacije o izdelkih lahko kontaktirate ali obiščite naše strani www.canyon-tech.si in www.canyon-tech.com.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ASBIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ASBIS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Logotip zastopnika

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ASBIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku