Računalništvo, telefonija
28.01.2020 08:00

Deli z drugimi:

Share

Izobraževanje, ki bo zadovoljilo vse vaše zahteve

.. Brez nenehnega izobraževanja si danes življenje težko predstavljamo. To posebej velja v svetu informacijsko-komunikacijskih tehnologij, kjer se vsak dan pojavi kaj novega ..
Izobraževanje, ki bo zadovoljilo vse vaše zahteve
Izobraževanje, ki bo zadovoljilo vse vaše zahteve

Izobraževanje je postalo naš vsakdan. Svet se spreminja z neverjetno hitrostjo in brez prepotrebnih znanj se nam lahko kaj hitro zgodi, da obtičimo na mestu.

Danes lahko izbiramo med pestro paleto izobraževanj, a ko se zanje odločamo, moramo izbrati ponudnika, ki nam bo nudil kakovostne in strokovne vsebine. Poleg tega bomo največ »odnesli«, če bo učno okolje spodbudno, sproščeno in podprto z najnovejšo IKT tehnologijo ter široko paleto formalnih in neformalnih znanj.

Izobraževanja na CDI Univerzum ne poznajo starostnih omejitev, saj nudijo znanja za vse generacije – od delavnic za najmlajše do različnih izobraževanj za najstarejše.

Pristop, prilagojen naročniku

CDI Univerzum ponuja vse to in še več. Zaposleni in zunanji sodelavci poznajo andragoške pristope, načine in metode informiranja, svetovanja in različne pristope k posameznikom, ki jih upoštevajo pri delu. Pomemben element je tudi individualni pristop k učečemu posamezniku, saj upošteva njegove potrebe.

Prilagajajo se tako posameznim udeležencem izobraževanj kot tudi organizacijam, ki jih najemajo za informiranje in svetovanje na področju vseživljenjskega učenja in razvoja kariere ter za izvedbo raznovrstnih tečajev. Kaj to pomeni v praksi? Neko podjetje na primer želi, da bi bili njihovi zaposleni bolj podkovani v uporabi Excela, zato pokliče CDI Univerzum in povpraša o možnostih. V procesu odločanja o izbiri izobraževanja se podjetje lahko sreča s svetovalcem, ki pred izvedbo izobraževanja pridobi informacije o tem, s čim se podjetje ukvarja in kaj natanko želijo, saj bodo le tako zanje našli najbolj optimalno rešitev. Učenje lahko poteka tudi na podlagi del in baz podjetja, tako da zaposleni delajo na konkretnih primerih in s podatki, ki jih že poznajo.

Podobno je, če želi neko podjetje svoje zaposlene “opremiti” z znanjem nemškega jezika. Na CDI Univerzum dajejo največji poudarek vsebinskemu delu, zato da z izobraževanjem zaposlenim olajšajo praktično uporabo jezika. To pomeni, da se udeleženci naučijo izrazov, ki so pomembni za njihovo področje dela. Prav zaradi naštetih razlogov se CDI Univerzum rad pozanima, zakaj so se v podjetju odločili za izobraževanje in kakšna so njihova pričakovanja.

Računalniški tečaji za vsakogar

Na CDI Univerzum nudijo bogato paleto tečajev, seminarjev, izobraževanj in usposabljanj z različnih področij, izbirate pa lahko tudi med zanimivimi računalniškimi izobraževanji. Danes si življenje brez uporabe računalnikov težko predstavljamo, zato računalniška pismenost predstavlja najpomembnejšo oziroma ključno kompetenco sodobnega sveta. Na področju računalništva ustvarjajo široko ponudbo usposabljanj na različnih nivojih uporabe računalnika pri opravljanju poklicev in rabi v vsakdanjem življenju.

Tako se lahko udeležite delavnic “Kako posnamemo video” ali “Osnove digitalne fotografije.” S kamero ali preprosto z mobilnim telefonom se boste naučili izdelave video klipov od ideje do končnega izdelka. Da boste odšli z uporabnim znanjem, boste na delavnici izdelali tudi svoj video ali spoznali svoj fotoaparat in se naučili osnov fotografije. Ljubiteljski fotografi pogosto kupijo napreden fotoaparat, slikajo pa v “auto” načinu, kar pa ni vedno optimalna možnost. Lahko se naučite tudi obdelave slik, kar je danes pomemben del produkcije. Posneta fotografija je namreč zgolj začetek procesa, če iz fotografije želimo iztisniti kar največ.

Za začetnike sta odlična tečaja tudi “Uporaba računalnika in Delo z datotekami”, kjer se naučite dela z operacijskim sistemom Windows ter tečaj “Uporaba tablice.”

Prav tako se lahko na CDI Univerzum seznanite in pridobite znanja za pripravo spletnih strani. Delo je organizirano na osnovi sistema za upravljanje vsebin Joomla, ki je velja za enega najbolj priljubljenih.

Na CDI Univerzum nudijo še vrsto šolskih programov, tečajev in usposabljanj, zato ni dvoma, da boste, če želite nadgraditi svoje znanje, našli nekaj zase.

Več informacij o izobraževalnih programih najdete na www.cdi-univerzum.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več
Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
V podjetju SI SPLET d.o.o. se ukvarjajo s trženjem varnostnih in drugih rešitev na področju informacijskih tehnologij. V letu 2002 so pridobili ekskluzivno partnerstvo s podjetjem ... Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več