Računalništvo, telefonija
28.01.2020 08:00

Deli z drugimi:

Share

Izobraževanje, ki bo zadovoljilo vse vaše zahteve

.. Brez nenehnega izobraževanja si danes življenje težko predstavljamo. To posebej velja v svetu informacijsko-komunikacijskih tehnologij, kjer se vsak dan pojavi kaj novega ..
Izobraževanje, ki bo zadovoljilo vse vaše zahteve
Izobraževanje, ki bo zadovoljilo vse vaše zahteve

Izobraževanje je postalo naš vsakdan. Svet se spreminja z neverjetno hitrostjo in brez prepotrebnih znanj se nam lahko kaj hitro zgodi, da obtičimo na mestu.

Danes lahko izbiramo med pestro paleto izobraževanj, a ko se zanje odločamo, moramo izbrati ponudnika, ki nam bo nudil kakovostne in strokovne vsebine. Poleg tega bomo največ »odnesli«, če bo učno okolje spodbudno, sproščeno in podprto z najnovejšo IKT tehnologijo ter široko paleto formalnih in neformalnih znanj.

Izobraževanja na CDI Univerzum ne poznajo starostnih omejitev, saj nudijo znanja za vse generacije – od delavnic za najmlajše do različnih izobraževanj za najstarejše.

Pristop, prilagojen naročniku

CDI Univerzum ponuja vse to in še več. Zaposleni in zunanji sodelavci poznajo andragoške pristope, načine in metode informiranja, svetovanja in različne pristope k posameznikom, ki jih upoštevajo pri delu. Pomemben element je tudi individualni pristop k učečemu posamezniku, saj upošteva njegove potrebe.

Prilagajajo se tako posameznim udeležencem izobraževanj kot tudi organizacijam, ki jih najemajo za informiranje in svetovanje na področju vseživljenjskega učenja in razvoja kariere ter za izvedbo raznovrstnih tečajev. Kaj to pomeni v praksi? Neko podjetje na primer želi, da bi bili njihovi zaposleni bolj podkovani v uporabi Excela, zato pokliče CDI Univerzum in povpraša o možnostih. V procesu odločanja o izbiri izobraževanja se podjetje lahko sreča s svetovalcem, ki pred izvedbo izobraževanja pridobi informacije o tem, s čim se podjetje ukvarja in kaj natanko želijo, saj bodo le tako zanje našli najbolj optimalno rešitev. Učenje lahko poteka tudi na podlagi del in baz podjetja, tako da zaposleni delajo na konkretnih primerih in s podatki, ki jih že poznajo.

Podobno je, če želi neko podjetje svoje zaposlene “opremiti” z znanjem nemškega jezika. Na CDI Univerzum dajejo največji poudarek vsebinskemu delu, zato da z izobraževanjem zaposlenim olajšajo praktično uporabo jezika. To pomeni, da se udeleženci naučijo izrazov, ki so pomembni za njihovo področje dela. Prav zaradi naštetih razlogov se CDI Univerzum rad pozanima, zakaj so se v podjetju odločili za izobraževanje in kakšna so njihova pričakovanja.

Računalniški tečaji za vsakogar

Na CDI Univerzum nudijo bogato paleto tečajev, seminarjev, izobraževanj in usposabljanj z različnih področij, izbirate pa lahko tudi med zanimivimi računalniškimi izobraževanji. Danes si življenje brez uporabe računalnikov težko predstavljamo, zato računalniška pismenost predstavlja najpomembnejšo oziroma ključno kompetenco sodobnega sveta. Na področju računalništva ustvarjajo široko ponudbo usposabljanj na različnih nivojih uporabe računalnika pri opravljanju poklicev in rabi v vsakdanjem življenju.

Tako se lahko udeležite delavnic “Kako posnamemo video” ali “Osnove digitalne fotografije.” S kamero ali preprosto z mobilnim telefonom se boste naučili izdelave video klipov od ideje do končnega izdelka. Da boste odšli z uporabnim znanjem, boste na delavnici izdelali tudi svoj video ali spoznali svoj fotoaparat in se naučili osnov fotografije. Ljubiteljski fotografi pogosto kupijo napreden fotoaparat, slikajo pa v “auto” načinu, kar pa ni vedno optimalna možnost. Lahko se naučite tudi obdelave slik, kar je danes pomemben del produkcije. Posneta fotografija je namreč zgolj začetek procesa, če iz fotografije želimo iztisniti kar največ.

Za začetnike sta odlična tečaja tudi “Uporaba računalnika in Delo z datotekami”, kjer se naučite dela z operacijskim sistemom Windows ter tečaj “Uporaba tablice.”

Prav tako se lahko na CDI Univerzum seznanite in pridobite znanja za pripravo spletnih strani. Delo je organizirano na osnovi sistema za upravljanje vsebin Joomla, ki je velja za enega najbolj priljubljenih.

Na CDI Univerzum nudijo še vrsto šolskih programov, tečajev in usposabljanj, zato ni dvoma, da boste, če želite nadgraditi svoje znanje, našli nekaj zase.

Več informacij o izobraževalnih programih najdete na www.cdi-univerzum.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več

GOinfo d.o.o.

Prvomajska ulica 37, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 335 07 00
GOinfo d.o.o. iz Nove Gorice je eno izmed prvih računalniških podjetij v Sloveniji, ki je razvilo lastno programsko opremo za vodenje poslovanja v proizvodnih podjetjih na PC platformi, ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Rešitve tiskanja Tiskanje ... Več
Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več