Računalništvo, telefonija
Digitalizacija
Poslovne rešitve
08.02.2024 07:30

Deli z drugimi:

Share

Izobraževanje: Chat GPT (Copilot) v Wordu, Excelu, Powepointu in Outlooku

Microsoft je tudi v Sloveniji končno omogočil, da orodje Copilot, njihovo verzijo umetne intelligence Chat GPT uporabljamo kar znotraj Worda, Excela, Powerpointa in Outlooka.
Vir: seos.si
Vir: seos.si

Za to, da bodo vaši zaposleni, sodelavci in sodelavke to resno uporabljali, jih morate izobraziti, kako uporabljati ta orodja. Izobraževanja, ki jih izvaja Peter Mesarec iz seos.si so najboljša rešitev za to, da vaši zaposleni končno začnejo uporabljati Chat GPT.

Ste se kdaj znašli v situaciji, ko bi si želeli, da bi umetna inteligenca lahko delovala neposredno na vaših datotekah? Ali da bi Chat GPT lahko bil integriran v Excel, Word, Powerpoint in Outlook? Sedaj je na voljo Copilot, Microsoftovo orodje, ki se poveže na Office programe, v ozadju pa deluje Chat GPT4.

Na seos.si so pripravili spletno izobraževanje, ki vam ponuja priložnost, da iz prve roke izveste, kako lahko Copilot optimizira vaše delovne procese, vam prihrani čas in izboljša produktivnost z inteligentnimi, relevantnimi odgovori.

Peter Mesarec, predavatelj, ki je v preteklosti izvedel že več kot 100 izobraževanj o Chat GPT, bo tudi tokrat izvedel praktično predavanje, na katerem boste videli veliko primerov uporabe, ki jih boste lahko neposredno uporabili. Izobraževanje bo potekalo 16. februarja 2024 ob 13.00.

To izobraževanje ni zgolj še en webinar o tehnologiji umetne inteligence; je praktični vodnik, ki bo udeležencem omogočil, da izkoristijo polni potencial Copilota, napredne različice Chat GPT4, neposredno v Microsoft Office aplikacijah, kot so Word, Excel, PowerPoint, Outlook in Teams.

Udeleženci in udeleženke boste spoznali, kako:

 • Kako deluje Copilot in v katerih programih ga najdemo
 • Kako nastavimo Copilot v Word, Excel, Powerpoint, Teams in Outlooku
 • Copilot v Wordu – pisanje besedil in priprava vsebin
 • Copilot v Wordu – lektura, prevajanje in predelava besedil
 • Copilot v Wordu – analiza daljših besedil
 • Copilot v Outlooku – priprava e-sporočil v Outlooku
 • Copilot v Outlooku – povzemanje e-sporočil
 • Copilot kot del Teams sestankov
 • Copilot v Excelu – obdelava podatkov
 • Copilot v Excelu – pomoč pri naprednih analizah v Excelu
 • Copilot v Powepointu – priprava prezentacij z umetno inteligenco
 • Copilot v Powerpointu – analiza in povzetki prezentacij
 • Copilot na spletu za generiranje vsebin
 • Kako Copilot dostopa do dokumentov podjetja
 • Čas za vaša vprašanja.
 • Unikatno Petrovo podajanje znanja s še bolj unikatnimi vici.

Za koga je primerno to izobraževanje?

Izobraževanje je namenjeno vsem, ki želijo izkoristiti potencial umetne inteligence v svojem delovnem okolju – odločevalcem, marketingarjem, managerjem, samostojnim podjetnikom, freelancerjem in vsem, ki želijo ostati v koraku z najnovejšimi tehnološkimi inovacijami. Tistim, ki želijo delati hitreje in bolj učinkovito z manj vloženega truda.

Kako se prijaviti?

Za prijavo na izobraževanje obiščite našo spletno stran seos.si/copilot oziroma pišite na peter@seos.si. Cena najpogosteje kupljenega paketa s posnetkom izobraževanja je 199 EUR + DDV. V ceno je vključen dostop do prezentacije in video posnetka predavanja, ki bo na voljo eno leto, ter možnost postavljanja vprašanj predavatelju.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
izobraževanje ChatGPT


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več

MVM SERVIS d.o.o.

Na trgu 28, 3330 Mozirje, Tel: 031 611 116
MVM SERVIS, spletne in grafične storitve, d. o. o. je podjetje, specializirano za celovito ponudbo kreativnih grafičnih rešitev na ključ. Od konkurence jih ločuje popolnoma lastna ... Več

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več