Programska oprema
18.11.2006 10:00

Deli z drugimi:

Share

Izboljšave v novi različici programske opreme Aldata G.O.L.D.

Aldata je naznanila splošno dostopnost nove različice programske opreme G.O.L.D. V5.06, ki vsebuje številne funkcionalne izboljšave, obenem pa je Aldata prvi ponudnik programske opreme za upravljanje oskrbovalnih verig, ki nudi tako rešitve kot platforme storitveno usmerjene arhitekture (SOA). Nova različica programskega orodja je popolnoma integrirana z rešitvijo Aldata G.O.L.D. POS za upravljanje prodajnih mest.

Nova različica vključuje izboljšano sledljivost operacij predelave izdelkov znotraj trgovine (proizvedeni in sestavljeni izdelki) in boljše spremljanje embalaže v odnosu do okoljevarstvenih zahtev. Aldata je bila že doslej vodilna pri rešitvah upravljanja hitro pokvarljivega blaga, zdaj pa je še izboljšala podporo upravljanju izdelkov po dnevnih cenah v smislu stroškovnega vrednotenja in upravljanja cen. Modul G.O.L.D. Topase za optimizacijo popolnjevanja zalog zagotavlja upravljanje tranzitnih tokov, promocijsko prednaročanje in upravljanje popustov na naročilu. Prav tako je izboljšano upravljanje skladiščnega poslovanja in delovne sile ter načrtovanje zmogljivosti skladišča.

Izboljšave Aldatinih modulov programske opreme SOA vključujejo razširitev tako za G.O.L.D. Mobile, ki omogoča mobilnost in povezljivost v trgovini, kot za G.O.L.D. PIM (Product Information Management/upravljanje referenčnih podatkov) za sodelovanje z dobavitelji in upravljanje delovnega procesa. V skladu z Aldatinim modularnim pristopom z vnaprej pripravljeno integracijo je modul G.O.L.D. POS zdaj popolnoma integriran del programske družine Aldata G.O.L.D.

“G.O.L.D. V5.06 odraža našo osredotočenost na izpolnjevanje zahtev trga in naših strank na trgovinskem področju. Zagotavljamo stalno izpopolnjevanje rešitev za optimizacijo poslovanja, zdaj pa smo poslovno programsko opremo G.O.L.D. dopolnili še z modulom G.O.L.D. POS,” je dejal Patrick Buellet, direktor razvoja Skupine Aldata ter izvršni direktor francoske podružnice. “Obenem pa smo napredovali tudi pri naši strategiji storitveno usmerjene arhitekture.”


Prijavi napako v članku