Programska oprema
04.12.2007 07:34
Posodobljeno 14 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

ISL Light z brezplačnim avdio in video prenosom

Xlab, vodilno slovensko podjetje na področju napredne programske opreme za sodelovanje preko medmrežja, je najavilo veliko spremembo pri svojem glavnem proizvodu. ISL Light, orodje za varno in cenovno ugodno podporo strankam na daljavo, sedaj vključuje tudi priključek za avdio in video povezavo.

S 1. decembrom 2007 je pričel Xlab vsem novim kupcem ISL Light brezplačno ponujati sicer plačljivi priključek za avdio in video komunikacijo. Vsi izdelki ISL Light, vključno s 500-minutnim predplačniškim kuponom, imajo sedaj vključeno možnost avdio in video komunikacije med operaterjem in stranko.

“Stranke so z našim prenosom avdia in videa zelo zadovoljne,” komentira Jure Pompe, direktor podjetja Xlab. “Ta priključek je trgu na voljo že od začetka leta 2006 in je v tem času pridobil veliko uporabnikov.”

Avdio in video priključek omogoča v seji ISL Light uporabo varnega prenosa zvoka (VoIP), z nameščeno spletno kamero pa je omogočen tudi prenos video slike. Komunikacija se začne z enostavnim klikom na gumb v aplikaciji ISL Light brez kakršnihkoli dodatnih predhodnih namestitev programske opreme.

“Avdio in video komunikacija je bila do sedaj plačljiv dodatek ISL Lightu. Za to novost smo se odločili, ker želimo ponuditi prvovrstno avdio/video storitev ne samo za uporabnike ISL Lighta temveč tudi prihajajočih novih izdaj programskih rešitev celotne družine ISL Online”, poudarja Jure Pompe.

Začetek leta 2008 bo namreč prinesel velike spremembe v celotnem spektru proizvodov ISL Online. Xlab obljublja izpopolnjene verzije svojih treh programskih rešitev, ki so trenutno še v beta fazi. Obljuba vključuje ISL AlwaysOn, rešitev za oddaljen dostop do računalnika brez potrebne prisotnosti druge strani, ISL Pronto, rešitev primerno za podjetja, ki želi obiskovalcem svojih spletnih strani ponuditi takojšen pogovor preko spleta, in ISL Groop za vse, ki želijo organizirati in izvajati spletne sestanke preko medmrežja.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več