Strojna oprema
04.12.2006 14:25

Deli z drugimi:

Share

Iskratelova družina SI3000 v Hong Kongu

Iskratel v teh dneh na razstavišču Asiaworld-Expo v sklopu mednarodnega telekomunikacijskega dogodka ITU Telecom World v Hong Kongu premierno predstavlja novo družino produktov SI3000, ki označuje postopni prehod iz obstoječih omrežij preko omrežij naslednjih generacij v arhitekturo omrežja IMS/TISPAN.

Družina produktov SI3000 je dopolnitev oziroma nadgradnja Iskratelove družine SI2000 in jo sestavljajo produkti, rešitve ter aplikacije za učinkovite, skalabilne in dobičkonosne komunikacije prihodnosti. Hkrati označuje postopni prehod iz omrežij naslednjih generacij v arhitekturo omrežja IMS/TISPAN, ki temelji na IP telefoniji.

Iskratelove telekomunikacijske rešitve tako odgovarjajo na svetovne tehnološke trende, ki temeljijo na IMS tehnologiji, in ki bodo različnim vrstam operaterjev zagotavljale ponudbo še večjega števila multimedijskih storitev, kot so napredne storitve za poslovne uporabnike, izvajanje videokonferenc, igranje iger ali brskanje po internetu.

“Prehod na sistem ponujanja telekomunikacijskih rešitev, ki temeljijo na IMS tehnologiji, pomeni za Iskratel nedvomno nov poslovni in tehnološki izziv. Novo obdobje konvergence fiksnih in mobilnih omrežij zahteva od nas inovativen, a hkrati prilagodljiv pristop, zato je nova družina produktov SI3000 pomemben korak k Iskratelovi celovitejši in dobičkonosnejši ponudbi telekomunikacijskih storitev,” je povedal glavni direktor Iskratela Andrej Polenec.

Na mednarodnem sejmu ITU Telecom World 2006 v Hong Kongu se Iskratel, ki ga lahko obiščete v dvorani 11, na stojnici št. 11062, predstavlja v družbi največjih svetovno znanih telekomunikacijskih podjetij.

Več informacij o dogodku najdete na spletni strani http://www.itu.int/WORLD2006


Prijavi napako v članku