Računalništvo, telefonija
23.05.2019 11:04
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Iščeš poceni USB ključ kapacitete 128 GB?

Eleganten pomnilniški ključ OSCOO OSC-002U.
Eleganten pomnilniški ključ OSCOO OSC-002U.

Tudi danes moramo kakšne podatke še vedno shraniti na pomnilniški ključ USB, čeprav je računalništvo v oblaku zelo priročna rešitev. Na USB ključku so podatki varno shranjeni, dostop do njih pa imamo kjerkoli in kadarkoli – tudi v primeru, da nimamo dostopa do spleta. Danes dobimo majhen USB ključ z veliko kapaciteto za relativno nizko ceno.

Pri spletnem trgovcu Cafago na povezavi https://www.cafago.com/en/p-c7086-128.html?aid=novice je zdaj na voljo USB ključ OSCOO kapacitete 128 gigabajtov za ugodnih 20,89 evra. Združljiv je z vsemi najbolj razširjenimi operacijskimi sistemi, vključno z novejšimi sistemi Windows.

Eleganten pomnilniški ključ OSCOO OSC-002U je združljiv s standardom USB 3.0, zato vas hitrost branja ne bo razočarala. Enostavna oblika in modno kovinsko ohišje delujeta zelo všečno in trpežno. Seveda ponuja zanesljivo in varno shranjevanje vseh vrst datotek – glasbenih, slikovnih, video in ostalih. Več informacij o tem pomnilniškem ključu je na voljo na povezavi https://www.cafago.com/en/p-c7086-128.html?aid=novice, kjer lahko seveda opravite tudi nakup. Ponudba (20.89 evra ) velja do konca meseca junija, poštnina pa je zastonj.


Prijavi napako v članku