Programska oprema
04.01.2007 09:21

Deli z drugimi:

Share

Iprom z oddelkom za raziskave in razvoj novih tehnologij

Podjetje Iprom je ustanovilo poseben oddelek, imenovan Iprom Labs, ki se bo ukvarjal izključno z raziskavami in razvojem novih tehnologij za področje digitalnega oglaševanja. Iprom Labs je hkrati tudi začetek reorganizacije podjetja, ki se bo v prihodnosti organiziralo v več posebnih oddelkov ter s tem omogočilo učinkovitejše in bolj transparentno poslovanje.

Iprom bo odslej del dobička namenjal izključno razvoju novih tehnologij in orodij za oglaševanje v spletnih medijih, še posebej pa se bo posvečal razvoju, preizkušanju in raziskovanju novih načinov ciljanja, video oglaševanja in oglaševanja na digitalni televiziji.

“Iprom Labs bo osrčje tehnološkega razvoja na področju digitalnega marketinga, v svoje vrste pa bo vabil ljudi z različnimi profili in idejami ter ljudi, ki verjamejo v prihodnost digitalnih medijev,” je dejal Simon Cetin, direktor podjetja Iprom. “Ipromove rešitve danes sodijo v sam vrh svetovne ponudbe, z jasno usmeritvijo v raziskovanje novih načinov digitalnega oglaševanja pa nameravamo svoj položaj vodilnega tehnološkega inovatorja še utrditi.”

Iprom je vse od svojega nastanka tesno povezan z razvojem slovenske spletne oglaševalske panoge. Vanjo je vnesel prve mednarodne industrijske standarde ter razvil vrsto programskih rešitev, s katerimi je to obliko tržnega komuniciranja uspešno uvedel v številnih podjetjih in organizacijah. Ipromove rešitve so danes uveljavljene med največjimi podjetji, oglaševalskimi in medijskimi agencijami ter vodilnimi spletnimi mediji v Sloveniji, z oddelkom Iprom Labs pa bodo postale še učinkovitejše.


Prijavi napako v članku