Računalništvo, telefonija
10.10.2012 11:35

Deli z drugimi:

Share

iPROM z največjim sistemom za mobilno oglaševanje v Sloveniji

iPROM Mobile je nova iPROM-ova tehnološka in medijska rešitev v oblaku, ki omogoča centralizirano načrtovanje in izvedbo oglaševalskih akcij na mobilnih napravah. Programska rešitev za najsodobnejše oblike ciljanja, optimizacijo porabe medijskih sredstev ter poročanje o poteku oglaševanja v realnem času predstavlja največji sistem za mobilno oglaševanje na domačem trgu z mesečnim dosegom več kot 250.000 slovenskih mobilnih naprav.
iPROM z največjim sistemom za mobilno oglaševanje v Sloveniji
iPROM z največjim sistemom za mobilno oglaševanje v Sloveniji

iPROM z novo rešitvijo svojim naročnikom zagotavlja eno vstopno točko za standardizirano in avtomatizirano obvladovanje vseh oblik mobilnega oglaševanja v realnem času za najboljši izkoristek medijskih sredstev, namenjenih oglaševanju na mobilnih napravah. iPROM Mobile omogoča tako oglaševanje s standardnimi mobilnimi oglasi za vse mobilnike z WAP-dostopom do interneta kot oglaševanje z naprednimi oglasnimi formati, prilagojenimi posebej za pametne telefone in tablične računalnike, ki predstavljajo pretežni del mobilnega dostopa do interneta.

»Storitev iPROM Mobile je namenjena naročnikom, ki jim zagotavljamo celostne medijske rešitve na področju oglaševanja v digitalnih medijih. Vključevali jo bomo kot del integriranih spletnih medijskih strategij in naročnikom s tem zagotavljali konkurenčno prednost na trgu,« je povedal Leon Brenčič, direktor odnosov z naročniki v podjetju iPROM.


Popolna prilagodljivost, delovanje v vseh programskih okoljih
Prednost programske rešitve iPROM Mobile je v tem, da se formati samodejno prilagajajo velikosti zaslona in delujejo na vseh mobilnih platformah, tudi če te ne podpirajo datotek flash (npr. iPhone). iPROM AdServer Mobile, tehnologija, ki stoji za platformo iPROM Mobile, omogoča tudi oglase HTML/HTML5, kar pomeni dodatno prednost za oglaševalce. Tem namreč ni treba izdelovati spletne strani, prilagojene posebej za mobilnike, svojo celotno ponudbo lahko predstavijo kar znotraj oglasa. Uporabniku se s klikom na oglas odpre novo okno čez celoten zaslon in tako dobi dodatne informacije o ponudbi (»mini spletna stran«).


Aplikativno povezan sistem za avtomatizirano in standardizirano obvladovanje dosega uporabnikov
iPROM Mobile je aplikativno povezan sistem s ponudniki vsebin za mobilne telefone, ponudniki mobilnih aplikacij in drugimi sistemi za mobilno oglaševanje. iPROM-ova rešitev v oblaku omogoča avtomatiziran sistem in trgovanje z dosegom uporabnikov glede na ponudbo in povpraševanje v realnem času.

Tehnološka in programska rešitev – iPROM AdServer Mobile
Za novo rešitvijo iPROM Mobile stoji vrhunska tehnološka rešitev iPROM AdServer Mobile, ki jo je iPROM predstavil leta 2010, z rešitvami za mobilno oglaševanje pa si v družbi iPROM izkušnje nabirajo že od leta 2006. iPROM Mobile je plod partnerskega sodelovanja in pionirskega dela na področju mobilnega oglaševanja z naročniki, kot so Eta, Petrol, NLB, Big Bang, Hyundai, Nikon, Kyocera, NKBM, Loterija Slovenije in drugi.

Programska oprema, ki skrbi za delovanje rešitve iPROM Mobile, omogoča serviranje dinamičnih in interaktivnih oglasov glede na vnaprej izbrane kriterije oglaševalca. Zaznava značilnosti uporabnikove mobilne naprave in samodejno prilagaja oglasna sporočila za optimalno uporabniško izkušnjo. Podpira vse integrirane možnosti ciljanja in pozicioniranja oglasnih sporočil uporabnikom.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem iPROM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri iPROM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

iprom logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem iPROM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku