Poslovne rešitve
05.05.2022 18:18

Deli z drugimi:

Share

iPROM Retail za personalizirano digitalno oglaševanje v trgovinski panogiiPROM je predstavil novo storitev iPROM Retail, ki omogoča oglaševalcem podatkovno gnano oglaševanje za personalizirano doseganje ciljnih skupin v vseh fazah nakupnega procesa, od ozaveščanja do nakupa.

Potrošnikom pa storitve zagotavlja zanje pomembnejšo uporabniško izkušnjo, saj opazijo izdelke, ki jih resnično zanimajo. iPROMova novost oglaševalcem zagotavlja učinkovito ter varno in zaščiteno uporabo lastnih podatkov, kar jim prinaša močno dolgoročno konkurenčno prednost v spletu 3.0.

Storitev iPROM Retail je namenjena tržnikom, ki želijo z digitalnim oglaševanjem izvedeti več o svojih ciljnih skupinah, povečati interakcijo z njimi ter pospešiti prodajo tako na spletu kot v svojih fizičnih trgovinah. Vključuje najsodobnejšo tehnologijo za samodejno izgradnjo digitalnih oglasov in digitalizacijo prodajnih katalogov v povezavi s tehnologijo za vzpostavitev lastnega podatkovnega skladišča oglaševalca, iPROM Private DMP.


»Digitalizacija je v porastu, priča pa smo velikim spremembam v oglaševalski industriji. iPROM Retail je storitev, ki odgovarja na potrebe oglaševalcev, da lahko zavarujejo lastne podatke o digitalnih stikih s potrošniki in izkoristijo njihovo polno moč. V storitev smo vključili rešitve, s katerimi oglaševalci učinkoviteje nagovarjajo potrošnike v vsaki fazi nakupnega procesa. Storitev temelji na uporabi podatkov za prilagajanje oglaševanja na način, da oglaševalec kar najbolje izkoristi svoja oglaševalska sredstva, hkrati pa ohrani popoln nadzor nad lastnimi podatki,« pojasnjuje Kristjan Pasar, produktni vodja za iPROM Retail, in dodaja, da po podatkih raziskave Shopper’s Mind 2021, ki jo je izvedel konzorcij podjetij Valicon, iPROM in Ceneje.si, potrošniki ne glede na to, ali kupujejo v fizični trgovini ali na spletu, v prednakupnem procesu za raziskovanje in odločanje uporabljajo pretežno digitalne medije.


Od večjega priklica blagovne znamke do učinkovitejšega pospeševanja prodaje

iPROMova novost vključuje najsodobnejše tehnologije za avtomatizirano izgradnjo oglasnih kreativ (iPROM Spider Ad), digitalizacijo prodajnih katalogov (iPROM Katalogi) in izgradnjo lastnih podatkovnih silosov (iPROM Private DMP).

iPROM Spider Ad z uporabo globokega učenja avtomatizira izdelavo digitalnih oglasov glede na fazo nakupnega procesa, v kateri se potrošnik trenutno nahaja. Rešitev iPROM Katalogi omogoča digitalizacijo prodajnega kataloga in njegovo podatkovno gnano distribucijo do uporabnikov digitalnih medijev. V podatkovnem silosu iPROM Private DMP pa oglaševalci v varnem in pred konkurenco zaščitenem okolju zbirajo podatke o vseh stikih, povezanih s svojimi digitalnimi aktivnostmi. Podatke o vedenjskih vzorcih uporabnikov svojih lastnih medijev združujejo z interakcijami, povezanimi z digitalnimi oglasi, ter z uporabo globokega učenja ustvarjajo močno osnovo za svoje prihodnje oglaševalske aktivnosti.

Oglaševanje, podprto z lastnimi podatki in umetno inteligenco

iPROM Retail je podprt z iPROMovimi avtorskimi tehnološkimi rešitvami za podatkovno gnano oglaševanje, optimizacijo oglaševalskih akcij v realnem času in samodejno prilagajanje oglasnih kreativ z uporabo umetne inteligence, temelji pa na iPROMovi programatični platformi. V kombinaciji s podatkovnim silosom iPROM Private DMP trgovcem omogoča, da podatke iz svojih oglaševalskih akcij zaščitijo pred konkurenco in jih v popolnoma varnem okolju dodatno plemenitijo prek aplikativnih povezav s svojimi drugimi podatkovnimi sistemi.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem iPROM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri iPROM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

iprom logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem iPROM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več