Poslovne rešitve
05.05.2022 18:18

Deli z drugimi:

Share

iPROM Retail za personalizirano digitalno oglaševanje v trgovinski panogiiPROM je predstavil novo storitev iPROM Retail, ki omogoča oglaševalcem podatkovno gnano oglaševanje za personalizirano doseganje ciljnih skupin v vseh fazah nakupnega procesa, od ozaveščanja do nakupa.

Potrošnikom pa storitve zagotavlja zanje pomembnejšo uporabniško izkušnjo, saj opazijo izdelke, ki jih resnično zanimajo. iPROMova novost oglaševalcem zagotavlja učinkovito ter varno in zaščiteno uporabo lastnih podatkov, kar jim prinaša močno dolgoročno konkurenčno prednost v spletu 3.0.

Storitev iPROM Retail je namenjena tržnikom, ki želijo z digitalnim oglaševanjem izvedeti več o svojih ciljnih skupinah, povečati interakcijo z njimi ter pospešiti prodajo tako na spletu kot v svojih fizičnih trgovinah. Vključuje najsodobnejšo tehnologijo za samodejno izgradnjo digitalnih oglasov in digitalizacijo prodajnih katalogov v povezavi s tehnologijo za vzpostavitev lastnega podatkovnega skladišča oglaševalca, iPROM Private DMP.


»Digitalizacija je v porastu, priča pa smo velikim spremembam v oglaševalski industriji. iPROM Retail je storitev, ki odgovarja na potrebe oglaševalcev, da lahko zavarujejo lastne podatke o digitalnih stikih s potrošniki in izkoristijo njihovo polno moč. V storitev smo vključili rešitve, s katerimi oglaševalci učinkoviteje nagovarjajo potrošnike v vsaki fazi nakupnega procesa. Storitev temelji na uporabi podatkov za prilagajanje oglaševanja na način, da oglaševalec kar najbolje izkoristi svoja oglaševalska sredstva, hkrati pa ohrani popoln nadzor nad lastnimi podatki,« pojasnjuje Kristjan Pasar, produktni vodja za iPROM Retail, in dodaja, da po podatkih raziskave Shopper’s Mind 2021, ki jo je izvedel konzorcij podjetij Valicon, iPROM in Ceneje.si, potrošniki ne glede na to, ali kupujejo v fizični trgovini ali na spletu, v prednakupnem procesu za raziskovanje in odločanje uporabljajo pretežno digitalne medije.


Od večjega priklica blagovne znamke do učinkovitejšega pospeševanja prodaje

iPROMova novost vključuje najsodobnejše tehnologije za avtomatizirano izgradnjo oglasnih kreativ (iPROM Spider Ad), digitalizacijo prodajnih katalogov (iPROM Katalogi) in izgradnjo lastnih podatkovnih silosov (iPROM Private DMP).

iPROM Spider Ad z uporabo globokega učenja avtomatizira izdelavo digitalnih oglasov glede na fazo nakupnega procesa, v kateri se potrošnik trenutno nahaja. Rešitev iPROM Katalogi omogoča digitalizacijo prodajnega kataloga in njegovo podatkovno gnano distribucijo do uporabnikov digitalnih medijev. V podatkovnem silosu iPROM Private DMP pa oglaševalci v varnem in pred konkurenco zaščitenem okolju zbirajo podatke o vseh stikih, povezanih s svojimi digitalnimi aktivnostmi. Podatke o vedenjskih vzorcih uporabnikov svojih lastnih medijev združujejo z interakcijami, povezanimi z digitalnimi oglasi, ter z uporabo globokega učenja ustvarjajo močno osnovo za svoje prihodnje oglaševalske aktivnosti.

Oglaševanje, podprto z lastnimi podatki in umetno inteligenco

iPROM Retail je podprt z iPROMovimi avtorskimi tehnološkimi rešitvami za podatkovno gnano oglaševanje, optimizacijo oglaševalskih akcij v realnem času in samodejno prilagajanje oglasnih kreativ z uporabo umetne inteligence, temelji pa na iPROMovi programatični platformi. V kombinaciji s podatkovnim silosom iPROM Private DMP trgovcem omogoča, da podatke iz svojih oglaševalskih akcij zaščitijo pred konkurenco in jih v popolnoma varnem okolju dodatno plemenitijo prek aplikativnih povezav s svojimi drugimi podatkovnimi sistemi.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem iPROM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri iPROM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

iprom logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem iPROM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več
Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več

MIKROGRAFIJA d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 080 51 15
Specialisti s pravimi rešitvami. In pika. V podjetju Mikrografija d.o.o. so zaposleni izkušeni strokovnjaki s področja informatike, obvladovanja dokumentov in arhivistike. ... Več