Telefoni
23.01.2021 20:00

Deli z drugimi:

Share

iPhona 13 po vsej verjetnosti ne bo … nikoli

iPhona 13 po vsej verjetnosti ne bo ... nikoli!
iPhona 13 po vsej verjetnosti ne bo ... nikoli!

Zadnje napovedi kažejo, da bo letošnji iPhone nosil ime “12S” in da iPhona 13 verjetno ne bo nikoli. Zakaj? Ker številka 13 prinaša nesrečo.

Applov serijski “leaker” Jon Prosser napoveduje, da lahko letos pričakujemo iPhone 12S. V zadnji epizodi Front Page Tech je še dodal, da Apple verjetno nikoli ne bo izdelal iPhona 13, razlog pa naj bi bila negativna konotacija številke 13.

Bloombergov analitik Mark Gurman je 15. januarja izjavil, da naj Apple za leto 2021 ne bi pripravljal večjih sprememb na svojem iPhonu. Applovi inženirji bi naj tako resno razmišljali o tem, da bo letošnji model “S” nadgradnja. Prosser za letošnjo serijo iPhona napoveduje manjšo odprtino za prednjo kamero, 120 Hz in čitalec prstnih odtisov Touch ID, ki bo postavljen pod ekran.

Apple bi naj za leto 2021 načrtoval izdajo podobne sestave serije, kot pri iPhonu 12. To pomeni štirje novi modeli iPhona v treh različnih velikostih. Če so zadnje napovedi in govorice točne, lahko letos od iPhona pričakujemo “S” posodobitev, manjše novosti in vsekakor ne nove serije 13. Do zdaj je bil Jon Prosser v svojih napovedih zelo točen, je pa res, da je ta kar pogumna in zato bomo morali počakati, preden bomo lahko z gotovostjo potrdili špekulacije.


Prijavi napako v članku