Slika, tv, avdio
02.04.2021 08:11
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Interaktivni zasloni – kot nalašč za nemoteno poslovanje v teh nenavadnih časih

Interaktivni zasloni so vrsta vizualnih rešitev, ki množično še ni zaživela, kot bi lahko, a beleži konstantno rast in vsekakor pripomorejo k bolj zanimivim predstavitvam vsebine, posledično pa si sodelujoči te vsebine bolje zapomnijo. A to je zgolj ena od številnih prednosti, ki jih interaktivni zasloni prinašajo.
Napovedi kažejo, da naj bi bila pričakovana rast prodaje interaktivnih zaslonov iz leta v leto naslednjih 10 let kar 19,2 %.
Napovedi kažejo, da naj bi bila pričakovana rast prodaje interaktivnih zaslonov iz leta v leto naslednjih 10 let kar 19,2 %.

V času epidemije Covid-19 prihaja posebej do izraza njihova zmožnost povezovanja zaposlenih in njihovega sodelovanja – lahko so fizično ločeni, a jim zasloni omogočajo takšno raven sodelovanja, kot bi bili v isti pisarni. 

Poznamo interaktivne velikoformatne zaslone za timsko sodelovanje in videokonference ter profesionalne zaslone za digitalno označevanje – tako obveščanje kot oglaševanje.

Napovedi kažejo, da naj bi bila pričakovana rast prodaje interaktivnih zaslonov iz leta v leto naslednjih 10 let kar 19,2 %, zato izkoristite njihov potencial in jih v svoj posel vpeljite že danes.

Vložek v posel in v zaposlene

Pozornost slušateljev lahko hitro odplava povsem drugam, pa naj gre za predstavitev na delovnem mestu ali (oziroma še bolj) pa za sodelovanje med oddaljenimi timi. Z vizualnimi rešitvami za podjetja boste to pozornost ohranili, hkrati pa boste sodelovali lažje in bolj plodno.

Raziskave namreč kažejo, da se več kot polovica zaposlenih med sestanki dolgočasi, veliko se jih vmes kratkočasi s telefoni in podobno. Pogosto je težava, da slušatelji niso dovolj vključeni v predstavitev, sestanek … z interaktivnostjo in aktivnim sodelovanjem na sestankih bodo imeli več od tega prav vsi, po vsej verjetnosti pa jim bo tudi bolj »zabavno«.

Prihranite časi in denar

Poleg tega, da je sodelovanje prek interaktivnih zaslonov kot nalašč za delo z oddaljene lokacije v času, ko naj bi imeli čim manj stikov, lahko z njimi marsikateri sestanek močno skrajšamo ter prihranimo čas in denar. Izognemo se odhodu na dolgo pot, vseeno pa sodelujemo, kakor bi bili v isti sejni sobi ali pisarni. Interaktivni zasloni v ponudbi podjetja Strim plus podpirajo najmodernejšo tehnologijo in omogočajo sočasno uporabo pisarniških programov, prenosa slike in zvoka … Gre za popolno sodelovanje na daljavo.

Bodite pripravljeni – takoj

David Pavlič iz podjetja Strim plus pojasnjuje, da so njihovi digitalni zasloni že ob nakupu lahko opremljeni z vsem, kar potrebujete v svoji pisarni za takojšnje delovanje. Potrebujete le električno energijo, ne boste si pa belili glave s stroški ob inštalaciji, kabli pri povezovanju, vzdrževanju, menjavi žarnic (kot je to pri projektorjih) in podobno.

Ker je lahko tovrsten zaslon nameščen na mobilnem stojalu, ga lahko premikamo iz enega prostora v drugega in ga preprosto pospravimo, ko ga ne potrebujemo.

Vir informacij in oglaševanje

Naj omenimo še eno pogosto rabo izven pisarn. Raziskave namreč kažejo, da ljudi informacije pomirijo, podajamo pa jih lahko prav z digitalnim obveščanjem prek modernih vizualnih rešitev. Pa naj gre za samo učinkovitost, promocijo ali zabavo.

Digitalni zasloni so tudi idealna rešitev za oglaševanje na prodajnih mestih. So zelo prilagodljivi, v trgovinah lahko z njimi oziroma na njih promoviramo določene izdelke in akcije. Ste vedeli, da prisotnost digitalnih informacij podaljša čas, preživet v trgovini, hkrati pa naj bi vsaj dve tretjini obiskovalcev prav zaradi digitalnega oglasa opravilo impulziven nakup? Tako se tudi strošek nakupa zaslona kaj hitro obrne vam v prid.

V podjetju Strim plus imajo predstavitveno sobo z zasloni, ki jih lahko spoznate iz prve roke. Prav tako nudijo rešitve na področju strojne in programske opreme.  Njihovi strokovnjaki vam svetujejo, das boste izbrali optimalno rešitev za svoj posel.

Vas zanima več iz te teme?
interaktivne table interaktivni zaslon

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem STRIM PLUS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri STRIM PLUS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

strim plus doo logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem STRIM PLUS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več
Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben od drugih podpornih storitev. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno nalogo, ... Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več
Zlati partner

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več