Računalništvo, telefonija
16.12.2011 18:56

Deli z drugimi:

Share

Ekskluzivni USB ključki po vaših željah

EKSKLUZIVNI USB KLJUČKI PO VAŠIH ŽELJAH
EKSKLUZIVNI USB KLJUČKI PO VAŠIH ŽELJAH

USB ključki so postali del našega vsakdana. Z novimi idejami nas vedno znova presenečajo njihove inovativne oblike ter predvsem sama uporabnost, zato ne čudi, da so USB ključki iz leta v leto v porastu kot primer inovativnega poslovnega darila.

Verjetno je k porastu pripomogla tudi možnost lastne oblike ključka ter tudi izbira materiala. To pomeni, da ima vsako podjetje lahko lastno obliko ključka. Podjetja so postavljena pred izziv, kako najbolje oblikovati USB ključek in kakšen material uporabiti (BIO les, guma, kovina …).

USB ključke odlikuje različna hitrost prenosa podatkov, tako imenovani upload in download. Hitrost pa ni vedno dobra, saj so zaradi večje hitrosti USB čipi lahko manj stabilni. Na trgu se že nekaj časa ponuja USB 3.0; kolikor računalnik nima vhoda oz. ne podpira verzije 3.0, ni nikakršne razlike. Kapaciteta je lahko vse od 512 MB pa do 64 GB, običajno pa se uporabljajo 4-GB ključki.

Funkcionalnost USB ključkov ni le za shranjevanje (backup) in fizični prenos podatkov. Lahko je tudi sredstvo, ki varuje podatke tako na USB-ju (v primeru, da izgubite ali vam kdo ključek ukrade) kot tudi na računalniku (zaklenjen ključek).

Več o inovativnih USB ključkih najdete na www.identiks.si.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem IDENTIKS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri IDENTIKS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem IDENTIKS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku