Računalništvo, telefonija
08.11.2020 11:05
Posodobljeno 7 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Inovativen, a drag polnilec Apple MagSafe Duo

Za Apple MagSafe Duo bo v Združenih državah Amerike treba odšteti kar preračunanih 108 evrov.
Za Apple MagSafe Duo bo v Združenih državah Amerike treba odšteti kar preračunanih 108 evrov.

Podjetje Apple je nedavno predstavilo prenovljeno brezžično polnjenje MagSafe, ki se povsem prilega novemu pametnemu mobilnemu telefonu iPhone 12. Kupcem sta na voljo dve različici novosti, in sicer MagSafe Charger za polnjenje ene naprave in MagSafe Charger Duo za polnjenje dveh naprav hkrati. Medtem ko je bilo prvega že pred časom mogoče kupiti v prosti prodaji, bo MagSafe Charger Duo na voljo kmalu.

Brezžična polnilna postaja Apple MagSafe Charger Duo je združljiva s pametnimi mobilnimi telefoni iPhone, brezžičnimi slušalkami AirPods in drugimi mobilnimi napravami, ki podpirajo standard brezžičnega polnjenja Qi. Z njegovo pomočjo bomo lahko polnili dve napravi hkrati – na primer pametni mobilni telefon iPhone 12 in pametno ročno uro Watch. A za to bomo potrebovali polnilec USB-C moči vsaj 20 vatov.

Uporabna brezžična polnilna postaja Apple MagSafe Charger Duo za dve napravi je na žalost precej dražja v primerjavi z enojno. Zanjo bo namreč v Združenih državah Amerike v prosti prodaji treba odšteti preračunanih 108 evrov, medtem ko je MagSafe Charger vrednoten na preračunanih 32 evrov. V evropskem prostoru bomo za novi MagSafe Charger Duo najverjetneje morali odšteti še nekoliko več.


Prijavi napako v članku