Računalništvo, telefonija
25.02.2008 09:56
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

InfoWorld je letos izbral Network Appliance FAS2020

V januarju 2008 je Network Appliance že tretje leto zapored prejel InfoWorld nagrado ‘Technology of the Year’ za izdelek FAS2020, ki postavlja novo merilo obvladljivosti in učinkovitosti za diskovne sisteme v njegovem razredu.

InfoWorld nagrada ‘Technology of the Year’ (Tehnologija leta) prepoznava pomembne tehnologije iz prejšnjega leta, ki obetajo največji vpliv na IT strategijo poslovnih sistemov. Priznanja se dodeljujejo le izdelkom, ki so bili ocenjeni v InfoWorld Test Centru. Patrick Rogers, podpredsednik Solutions Marketing pri Network Appliance je dejal: “InfoWorld so znani kot izvrstni uredniki, z močnimi analizami tehnološke industrije in trdnim vrednotenjem izdelkov. Njihova nagrada potrjuje našo tehnološko novost in pri Network Appliance smo ponosni, da so nagradili naš sistem FAS2020.”

Network Appliance je izdelek FAS2020 začel tržiti septembra lani. Enostavnost arhitekture Network Appliance tehnologije za shranjevanje podatkov in še posebej njena nova serija FAS2000 omogočata uporabnikom, da hitro in učinkovito združijo infrastrukturo za hranjenje podatkov in da jo po potrebi dopolnjujejo. Network Appliance FAS2000 v enem sistemu ponuja rešitev za vse vrste uporabnikov znotraj poslovnega sistema – od najzahtevnejših, kot so poslovne aplikacije in baze podatkov do manj zahtevnih, kot so uporabniške datoteke in dolgoročni arhivi.

Network Appliance omogoča logično razporeditev virov podatkov, kar pomeni hitro prilagoditev novim delovnim priložnostim in izzivom. FAS2020 poveča infrastrukturo za hranjenje podatkov, hkrati pa zmanjša zapletenost in stroške. Network Appliance “fabric-attached storage” sistemi FAS se enostavno integrirajo v kompleksne IT sisteme in nudijo podatkovni prostor za UNIX, Windows, Linux ter Web podatke. Istočasno podpirajo Fibre Channel SAN, IPSAN (iSCSI) in NAS. To so visoko zmogljivi sistemi z dokazano zmožnostjo neprekinjenega delovanja in razpoložljivostjo večjo od 99,99 %. Sistemi FAS so razširljivi od 50GB do več sto TB.

Network Appliance je vodilen diskovni sistem, ki ponuja edinstven način skladiščenja podatkov in rešitve za zmanjšanje stroškov in upravljanja s podatki. Od leta 1997 sodelujejo z Oracle, njihovo partnerstvo pa se je skozi leta razvilo do te mere, da danes Oracle za svoje lastne potrebe uporablja pretežno Network Appliance sisteme.

Podjetje Our Space Appliances se ukvarja s trženjem Network Appliance diskovnih sistemov in je ponudnik rešitev na področju IT infrastrukture. Je edino podjetje v Sloveniji s certificiranimi Network Appliance strokovnjaki, ki razpolaga tudi s kompletno zalogo rezervnih delov, kar še dodatno skrajša čas odprave napake. Z Network Appliance imajo večletne izkušnje v najrazličnejših IT okoljih. V Sloveniji so prisotni od leta 2001 in strankam nudijo sistemske rešitve za vse vidike obvladovanja podatkov v poslovnih sistemih, kot so shranjevanje, arhiviranje, varovanje in upravljanje.


Prijavi napako v članku