Programska oprema
21.04.2005 10:24

Deli z drugimi:

Share

Infotehna odločneje v Srednji in Vzhodni Evropi

Infotehna je skupino uporabnikov njenih rešitev in izdelkov za obvladovanje elektronske dokumentacije v farmacevtski industriji razširila z novim članom, makedonskim podjetjem Alkaloid. Projekt obsega dobavo, namestitev in zagon celovitega sistema obvladovanja poslovnih procesov ter dokumentacije na področju razvoja, kakovosti in registracij zdravil. Infotehna, sicer eno najhitreje rastočih podjetij v dolenjsko-posavski regiji, tako nadaljuje s širitvijo svoje prisotnosti v Srednji in Vzhodni Evropi. Infotehna je kot priznanje za svoje uspešno delo na trgu rešitev za obvladovanje elektronske dokumentacije na osnovi izdelkov podjetja EMC Documentum nedavno prejela status partnerja z dodano vrednostjo.

“Sklenitev pogodbe z Alkaloidom je poleg lanskoletne pogodbe s srbskim Hemofarmom, ki je eden največjih proizvajalcev generičnih zdravil v regiji, izredno pomembna pri utrjevanju našega položaja v regiji. Ocenjujemo, da bomo sodelovanje z Alkaloidom v prihodnjih letih še poglobili in vzpostavili resnično dolgoročno partnerstvo,” je povedal Čedo Jakovljević, direktor podjetja Infotehna.

Rešitev GLORYA je paradni konj Infotehne, ki je podjetju omogočil preboj na drugo mesto med svetovnimi ponudniki rešitev za obvladovanje elektronske dokumentacije v generičnih farmacevtskih podjetjih. Alkaloid bo z aplikacijo GLORYA nadgradil obstoječe tehnološko okolje in si zagotovil vzvode za izpolnjevanje zahtevnih mednarodnih predpisov na področju varnosti in kakovosti. Visoka raven učinkovitosti pri obvladovanju elektronske dokumentacije bo podjetju omogočila izboljšanje svojih konkurenčnih prednost na svetovnem farmacevtskem trgu.


Prijavi napako v članku