Slika, tv, avdio
Telefonija
Poslovne rešitve
24.06.2022 11:36

Deli z drugimi:

Share

Imejte televizor ves čas v žepu – prve 3 mesece brezplačno

Zakorakali smo v čas prvih poletnih dopustov in kaj je lepšega od poležavanja v senčki, v brezskrbnosti, ki ji ni para. Ste morda lani želeli vmes pobrskati med televizijsko vsebino, pa niste mogli? Naj bo letos drugače.
Foto: Predvajaj.si
Foto: Predvajaj.si

Svoje najljubše televizijske kanale si lahko zdaj zagotovite kjerkoli in kadarkoli. In ne samo to – prve 3 mesece jih lahko spremljate brezplačno, šele nato vam storitev začnejo obračunavati. Celo poletje boste tako na telefonu, tablici, računalniku, pa tudi na večini novejših televizorjev lahko spremljali svoje najljubše vsebine.

Ogled za nazaj in kar na treh napravah

Ne skrbite, če vas bo zaneslo in boste do večera na plaži, vaša najljubša serija pa je bila zgodaj popoldne. Ogledali si jo boste lahko kasneje, saj Predvajaj.si omogoča ogled za nazaj do 7 dni. Naj vas tudi ne skrbi, če bodo želeli vaš partner ali otroci gledati kaj drugega, saj lahko televizijske vsebine spremljate na treh napravah hkrati. Tako lahko istočasno z eno naročnino spremljate različne televizijske vsebine uporabniki na treh mobilnih napravah ali na primer na dveh mobilnih napravah in enem televizijskem sprejemniku. To sta seveda samo dva primera, saj je kombinacij ogromno.

V vseh državah znotraj EU

Vas ob vseh teh dobrih novicah skrbi, da vas bo presenetila slaba, in sicer ta, da aplikacija deluje zgolj v Sloveniji? Brez skrbi. Aplikacijo lahko uporabljate povsod v Sloveniji in v vseh državah znotraj Evropske unije (EU). Na voljo je več kot 100 slovenskih in tujih televizijskih programov in več kot 100 radijskih programov. Med televizijskimi programi so Pop TV, BRIO, KINO, OTO, Kanal A, Planet TV, SLO 1, SLO 2 in mnogi drugi. Prek Predvajaj.si boste lahko spremljali vse športne programe na enem mestu, kar pomeni, da ne boste zamudili nobene pomembne tekme ali dirke. Na voljo so Šport TV (1-3), Sportklub (1-6), Eurosport (1 in 2) Sportklub Golf in Arena Sport (1-4).

Kot že omenjeno, je prve 3 mesece storitev Predvajaj.si brezplačna za vse nove naročnike, ki se zavežejo za 2 leti. Po treh mesecih je mesečna naročnina 20,90 evra z DDV. Za vse naročnike partnerskih kabelskih operaterjev je cena samo 3 evre z DDV.

Spremljajte porabo podatkov, za ostalo naj vas ne skrbi

Za kakovostno gledanje televizijskih programov na TV sprejemnikih je potrebna internetna hitrost 4 Mb/s ali več. Na mobilnih telefonih bo vaš najboljši prijatelj dovolj hitro brezžično Wi-Fi omrežje, sicer pa mobilni podatki, vendar bodite v slednjem primeru pozorni na porabo morebitno zakupljene količine prenosa podatkov pri ponudniku mobilne telefonije, da je ne boste presegli in po nepotrebnem doplačevali dodatnih megabajtov. Predvajanje kvalitetnega pretočnega videa namreč lahko porabi precej podatkov, kar ste morda že kdaj spoznali ob gledanju vsebin na Youtubu.

Registrirajte se in uživajte

Za uporabo storitve morate kontaktirati svojega kabelskega operaterja, ki je poslovni partner Predvajaj.si. Če ga nimate, pa morate izpolniti obrazec za prijavo na spletni strani Predvajaj.si.

Ko ste registrirani, pa si morate zapomniti samo še uporabniško ime in geslo … in zabava se lahko prične. Odpre se vam malo morje možnosti za spremljanje televizijskih vsebin. Pa si poglejmo. Aplikacijo Predvajaj.si lahko najdete v trgovini Google Play, App store, Huawei Gallery App ali pa jo spremljate na spletni strani Predvajaj.si, na LG smart TV, Samsung smart TV, Hisense TV ter na Amazon Fire TV. Na vsakem televizorju je storitev omogočena z uporabo posebnega digitalnega sprejemnika.

Razvajajte se tudi na dopustu

Privoščite si torej neomejeno zabavo in spremljanje televizijskih vsebin kjerkoli in kadarkoli. Na dopustu je prav, da se naužijemo dopustniških radosti, da si odpočijemo in naberemo prepotrebne energije za nove izzive, ki nas čakajo, a zakaj bi se ob tem odpovedali radostim, v katerih uživamo vse leto tudi doma. Odnesite torej letos televizor s seboj v žepu na morje, v gore ali kamorkoli ste namenjeni. Naj vas razvaja vse leto ne glede na to, kje ste.

Več informacij vam bodo z veseljem pojasnili na telefonski številki 01 / 81 00 210 od 8.00 do 16.00 ure, zelo odzivni pa so tudi na e-naslovu: info@predvajaj.si. Več informacij najdete seveda tudi na spletni strani Predvajaj.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Softnet

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SoftNET d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SoftNET d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SoftNET d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več
Zlati partner

INSTATEXT d.o.o.

Tehnološki park 21, 1000 Ljubljana,
InstaText je visokotehnološko podjetje, ki se ukvarja predvsem z umetno inteligenco in obdelavo naravnega jezika. Specializirani so za razvoj storitev avtomatiziranega izboljševanja ... Več