Programska oprema
21.09.2006 07:34

Deli z drugimi:

Share

ICSA laboratoriji podelili certifikat Pandi Internet Security 2007

Panda Internet Security 2007, nov celovit varnostni paket iz Pande Software, je namenjen domačim uporabnikom, strokovnjakom in majhnim podjetjem. Produkt je prejel certifikat v Desktop/Server Anti-Virus Detection kategoriji v ICSA laboratorijih, neodvisni diviziji Cybertrust-a, za svoje odkrivanje varnostnih groženj v Windows XP, brez nepravilnih zadetkov. Ta certifikat je potrdilo kvalitete in učinkovitosti nove rešitve Panda Software 2007 potrošniške linije produktov, ki bo v slovenski različici predstavljena v začetku oktobra.

Panda Internet Security 2007 je odkrila vse viruse z ‘in the wild’ seznama, kot tudi vse testne primerke v ICSA laboratorijih, vljučno z odkrivanjem polimorfičnih virusov in virusov, poznanih kot pogost vir okužb.

Dodatna zahteva certifikata ICSA laboratorijev je, da mora produkt vključevati administrativno medplast, ki dovoljuje da je odkrivanje virusov omogočeno ali onemogočeno, in zahteva za posodabljanje podpisnih datotek preko interneta. Prav tako mora vključevati poročila, ki poročajo o vseh incidentih, kot so odkritja virusov in vse opravljene akcije.

Panda Internet Security 2007 je celovit varnostni paket, ki zagotavlja zanesljivo zaščito za računalnike pred internetnimi grožnjami. Ne samo, da vsebuje tehnologije za boj proti vsem vrstam virusov in spyware-a, temveč ponuja tudi anti-spam, anti-phishing, starševski nadzor, Panda požarni zid in specifične tehnologije za zaščito pred online krajo identitet: Identity Protect. Ta tehnologija je posebej ustvarjena za zaščito pred krajo osebnih in zaupnih podatkov, daje uporabnikom maksimalno varnost, ko so priključeni na internet.

Nov varnostni paket Pande Software vsebuje tako proaktivne kot reaktivne tehnologije, ter prav tako nagrajene, zmagovalne TruPreventTM Tehnologije, ki delujejo samodejno proti novim, še neznanim grožnjam in jih blokira brez potrebe po intervenciji uporabnika. Panda Internet Security 2007 rešitev je bila prav tako razvita, da se izogne vplivanju na normalno delovanje računalnika. Ni le optimizirana tako, da zmanjšuje porabo sistemskih virov, prav tako se prilagaja značilnostim na PC-ju, na katerega je bil produkt nameščen, in specifičnim varnostnim zahtevam uporabnika.


Prijavi napako v članku