Telefoni
24.08.2021 06:42
Posodobljeno 3 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Brezskrbno v novo šolsko leto z vrhunskimi napravami Huawei

Posebno pozornost Huawei v teh dneh namenja učencem, dijakom in študentom, da bi v šolsko leto polno izzivov vstopili s slogom.
Posebno pozornost Huawei v teh dneh namenja učencem, dijakom in študentom, da bi v šolsko leto polno izzivov vstopili s slogom.

Ne moremo zanikati, da veliko časa preživimo na napravah, na katerih se izobražujemo, opravljamo službene naloge in preživljamo trenutke prostega časa. Naprave ne obstajajo le zato, da olajšajo življenje, temveč tudi zato, da odkrivajo nove zanimivosti in nove strasti. Huawei se trudi izboljšati kakovost vašega življenja z inovativnimi pripomočki, s katerimi boste odkrivali svet pametnih življenjskih izkušenj. 

Prihodnost je tu, a je polna izzivov. Ker nenehno opravljamo več opravil hkrati, bi morale biti tudi naše naprave sposobne večopravilnosti. Včasih je obvladovanje časa res zahtevno, saj tekom dneva težko opravimo vse, kar smo si zadali. Kljub temu pa lahko nekatere dejavnosti izvajamo hkrati.

Posebno pozornost Huawei v teh dneh namenja učencem, dijakom in študentom, da bi v šolsko leto polno izzivov vstopili s slogom.  Pripravili so atraktivno ponudbo BACK TO SCHOOL ki velja v prodajalnah Big Bang in na spletu. Pripravite se na začetek šole in izkoristite znižanja cen.

Naj takoj izpostavimo le nekaj odličnih primerov. Ob nakupu telefona P40 Lite v roza, polnočno modri ali smaragdno zeleni barvi vas čakajo še dodatni prihranki. Vsi trije so na zalogi v omejenih količinah po ceni 209,99 €.

Poleg telefonov so v ponudbi tudi pametne ure Huawei po znižanih cenah. Ob nakupu Watch Fit pametne ure prihranite kar četrtino.

Ljubitelji dobrega zvoka se boste razveselili znižanja cen slušalk FreeBuds 4i po ceni 69,99 €, ne spreglejte pa tudi ugodnih nakupov tablic, monitorjev in prenosnih računalnikov.

Res ne moremo zanikati, da veliko časa preživimo na napravah, na katerih se izobražujemo, opravljamo službene naloge in preživljamo trenutke prostega časa. Naprave ne obstajajo le zato, da olajšajo življenje, temveč tudi zato, da odkrivajo nove zanimivosti in nove strasti. Huawei se trudi izboljšati kakovost vašega življenja z inovativnimi pripomočki, s katerimi boste odkrivali svet pametnih življenjskih izkušenj. 

Prihodnost je tu, a je polna izzivov. Ker nenehno opravljamo več opravil hkrati, bi morale biti tudi naše naprave sposobne večopravilnosti. Včasih je obvladovanje časa res zahtevno, saj tekom dneva težko opravimo vse, kar smo si zadali. Kljub temu pa lahko nekatere dejavnosti izvajamo hkrati.

Organizirajte se, da boste imeli več prostega časa

Tablični računalnik je odličen pripomoček za organizacijo časa in  obveščanje o obveznostih iz urnika. Še laže pa boste to počeli na pametnem telefonu Huawei P40 lite, ki ga odlikuje osupljiva zasnova, velika baterija in zmogljivi procesor Kirin 810. Glavna kamera ločljivosti 48 milijonov svetlobnih pik podpira najnovejšo Huaweievo tehnologijo lepljenja v hitri seriji posnetih fotografij za doseganje neverjetnih barv, 8-milijonska kamera z ultra širokim objektivom pa ponuja kar 120° vidni kot, zato je idealna za fotografiranje pokrajine, arhitekturnih znamenitosti ali večjih skupin ljudi. Kamera za bližinsko fotografijo ima objektiv za fotografiranje predmetov, ki so oddaljeni samo 4 cm, kamera za beleženje podatkov o globini pa pomaga pri umetniškem učinku zamegljenega ozadja. Vrhunske zmogljivosti zaokrožuje baterija visoke kapacitete 4200 mAh, ki jo odlikuje certifikat nemškega podjetja TÜV Rheinland za rešitev hitrega polnjenja »SuperCharge«. Ta baterijo do 70 % napolni v vsega 30 minutah. Če se boste odločili za ta  telefon, ga v akciji BACK TO SCHOOL dobite po znižani ceni 209,99 €.

Glasba je za mlade po letih in po srcu izrednega pomena, zato vsak prosti trenutek preživijo ob njenem poslušanju. Kjerkoli in kadarkoli, zato se ne bi branili vrhunskih pravih brezžičnih stereo slušalk (TWS) z aktivnim dušenjem hrupa in izredno kakovostim zvokom.

V posebni BACK TO SCHOOL akciji vaš čakajo brezžične slušalke FreeBuds 4i po neverjetni ceni 69,99 €.

Spremljate napredek v telesni pripravljenosti in zdravje

Vse bolje razumemo uporabnost pametnih ur, še posebej njihove sposobnosti pri spremljanju telesne dejavnosti in zdravja.

Zdaj je pravi čas, da si umislite svojega pametnega kondicijskega trenerja, v omenjeni akciji BACK TO SCHOOL pa so na voljo različni modeli, a vsi po zelo atraktivnih cenah. Pametne ure serije Huawei Watch GT 2 in Watch Fit. Poleg lepega videza in bogatih možnosti poosebljanja jih odlikujejo visoke zmogljivosti med beleženjem dejavnosti in zdravja.

Huawei torej tudi letos ni pozabil na učence, dijake in študente s prodajno akcijo BACK TO SCHOOL. V aktualni promociji vaš čakajo pametne naprave, ki vas bodo pospremile v uspešno šolsko leto. Ne zamudite enkratne priložnosti in začnite novo šolsko leto v stilu.

Ob koncu pa še tale informacija. Huawei danes uradno začenja prodajo vrhunskega tabličnega računalnika za delo in izobraževanje MatePad 11. Preverite ponudbe pri svojem operaterju.

Več informacij na consumer.huawei.com/si/community/details/topicId_30048/

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Sidera logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več

MIKROCOP d.o.o.

Industrijska cesta 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80

AKTON d.o.o.

Dunajska cesta 9, 1000 Ljubljana, Tel: 01 236 29 00
Telekomunikacijske rešitve za vas! Slovensko podjetje Akton Communications je licencirani fiksni telekomunikacijski operater prisoten v Sloveniji in preko hčerinskih družb tudi ... Več

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več