Pametne ure
29.07.2022 08:27

Deli z drugimi:

Share

Huawei Band 7: Najtanjša športna zapestnica

Huawei je predstavil svojo najtanjšo športno zapestnico do zdaj, Band 7. Opremljena je z velikim zaslonom in celovitimi funkcijami spremljanja zdravja. Udobje nošenja zagotavljata debelina vsega 9,99 mm in teža 16 gramov. To ji daje vlogo popolne naprave za 24-urno spremljanje telesne dejavnosti in zdravja ter odkrivanje novih oblik zdravega in aktivnega življenjskega sloga.

Velik zaslon za vrhunsko izkušnjo

Huawei Band 7 se ponaša z 1,47-palčnim zaslonom AMOLED FullView ločljivosti 194 x 368, zavidljivo pa je tudi 64,88-odstotno razmerje med zaslonom in ohišjem. Izbrana zaslonska tehnologija zagotavlja večjo jasnost informacij, medtem ko velikost pripomore, da jih sočasno prikazuje več. Ozki robovi, 2,5D ukrivljeno steklo in prenovljen uporabniški vmesnik medtem zagotavlja izjemno uporabniško izkušnjo.

Z izjemno kompaktno zasnovo in uporabo polimera ojačenega s steklenimi vlakni, je nova zapestnica z debelino 9,99 mm najtanjša Huaweieva tovrstna nosljiva naprava. Z nizko težo 16 gramov in rahlo zaobljenim ohišjem, ki se popolnoma prilagaja zapestju, nudi izjemno in udobno izkušnjo nošenja.

Pametna zapestnica Huawei Band 7 je na voljo v črni, rožnati in zeleni barvi, da jo lažje kombinirate s priljubljenim modnim slogom. Ohišje iz steklenih vlaken z nežno »kovinsko« teksturo v kombinaciji z mehkim in koži prijaznim paščkom pa ustvarja mladostni videz, ki narekuje trend v oblikovanju nosljivih naprav.

Varujte zdravje s stalnim spremljanjem vitalnih znakov

Profesionalne funkcije spremljanja zdravja so najbolj priljubljene med uporabniki pametnih nosljivih naprav. Zahvaljujoč optimizirani strojni opremi temelječi na tehnologiji Huawei TruSeen 4.0, Huawei Band 7 podpira celodnevno spremljanje ravni kisika v krvi (SpO2). Ta izredno pomemben podatek beleži ves čas in sproži alarm v primeru, da je raven prenizka. Poleg tega zagotavlja še neprekinjeno, sprotno in natančno spremljanje srčnega utripa, spanja, stresa in menstrualnega ciklusa ter uporabnika obvesti v primerih, da je srčni utrip v mirovanju previsok ali prenizek.

Nova zapestnica na podlagi vključene tehnologije Huawei TruSleep ustrezno analizira kakovost spanja in prepozna šest najbolj pogostih težav, kot so med drugim rahel spanec, pogosto zbujanje, prezgodnje prebujanje in nepravilen urnik spanja. Tehnologija TruRelax pa zagotavlja stalno spremljanje ravni stresa in sposobnost, da v primeru potrebe predlaga dihalne vaje za sproščanje.

Huawei je v pametno zapestnico Band 7 vključil tudi priljubljeno funkcijo deteljice zdravega življenja (Healthy Living Shamrock). Ta omogoča aktivno upravljanje zdravja prek zastavljenih ciljev, ki spodbujajo razvoj zdravih navad.

Nadgrajene profesionalne funkcije beleženja vadb

Analiza zbranih podatkov o telesni dejavnosti je ključna funkcija vsake pametne nosljive naprave. Pametna zapestnica Huawei Band 7 je v ta namen opremljena z ekskluzivnim algoritmom Huawei TruSport, ki vsak trening teka oceni iz znanstvenega in kvantitativnega vidika. Tako imenovani indeks tekaških sposobnosti RAI namreč na podlagi analize podatkov o srčnem utripu, tempu, razdalje, frekvence korakov in drugih večdimenzionalnih podatkov, razvrsti sposobnosti tekača in omogoča vizualizacijo napredka pri treningu.

Pametna zapestnica prinaša tudi povsem novo izkušnjo spremljanja telesne dejavnosti z 11 profesionalnimi načini vadbe, kot so tek v prostorih in na prostem, kolesarjenje in preskakovanje vrvi ter 85 prilagojenih vadbenih načinov, med katerimi najdete različne oblike telesnih vadb, iger z žogo in plesa.

Uživajte v dvotedenski avtonomiji baterije

Pametna zapestnica je kljub velikemu zaslonu podedovala dolgo avtonomijo, ki odlikuje Huaweieve nosljive naprave. Podprta z učinkovitim sistemskim naborom in učinkovitimi algoritmi varčevanja z energijo, omogoča 14-dnevno delovanje pri neprekinjenem spremljanju srčnega utripa in kakovosti spanja.

Poleg tega lahko na pametni zapestnici Huawei Band 7 upravljate glasbo, daljinsko prožite kamere na pametnem telefonu, spremljate obvestila ter uporabljate funkcije vremenske napovedi, budilke, štoparice, svetilke, glasovnega pomočnika in še veliko drugih.

Pametna zapestnica Huawei Band 7 je v Sloveniji že na voljo, in sicer po maloprodajni ceni 59 €.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

CREAplus d.o.o.

Dolenjska cesta 242b, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAplus d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Podjetje Genis je eden vodilni slovenskih proizvajalcev informacijskih rešitev za poenostavitev in digitalizacijo delovnih postopkov v srednjih in velikih podjetjih. Njegove ... Več

SICIRUS d.o.o.

Ulica 15. maja 10b, 6000 Koper/capodistria, Tel: 041 694 668
Vsako podjetje, vsak ustvarjalec in tudi novodobni družbeni »influencer« se zaveda, da sta trženje in oglaševanje ključnega pomena za uspeh in rast. Kje in kako začeti? Področje ... Več