Telefoni
29.08.2014 10:30
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

HTC Desire 510: Najcenejši mobilnik 4G/LTE

Za pametni mobilni telefon HTC Desire 510 s podporo omrežju 4G/LTE bo treba odšteti le preračunanih 188 evrov.
Za pametni mobilni telefon HTC Desire 510 s podporo omrežju 4G/LTE bo treba odšteti le preračunanih 188 evrov.

Podjetje HTC je pripravilo nadvse zanimiv pametni mobilni telefon s podporo za hitra mobilna omrežja 4G/LTE, za katerega bo v prosti prodaji v Združenem kraljestvu treba odšteti le preračunanih 188 evrov. Novost bo za manj kot 200 evrov na voljo tudi v preostalih državah Evropske unije, po vsej verjetnosti pa jo bomo ugledali tudi pri nas. Cenovno ugodni mobilnik HTC Desire 510 s podporo omrežju 4G/LTE bo naprodaj že v prvi polovici septembra, natančnejši podatki o njegovi dobavljivosti po vsem svetu pa bodo razkriti še pred koncem septembra.

Pametni mobilni telefon HTC Desire 510 je zaradi ugodne maloprodajne cene pričakovano opremljen z nekoliko šibkejšo strojno opremo od primerljivih mobilnikov 4G/LTE. Obsega namreč 4,7-palčni (11,9-centimetrski) zaslon ločljivosti 854 x 480 slikovnih točk in gostote 208 točk na palec (format FWVGA), 4-jedrni procesor Snapdragon 410 frekvence 1,2 gigaherca, gigabajt sistemskega pomnilnika in vgrajeni 8-gigabajtni pomnilnik, razširljiv z uporabo pomnilniške kartice microSD (do 128 gigabajtov). Za zajem fotografij je na voljo kakovostni digitalni fotoaparat ločljivosti pet milijonov slikovnih točk, za opravljanje spletnih konferenc pa spletna kamera ločljivosti VGA. Zadovoljivo avtonomijo delovanja zagotavlja baterija zmogljivosti 2.100 miliamperskih ur.

Na vgrajenem pomnilniku je prednameščen mobilni operacijski sistem Android 4.4. s prirejenim grafičnim vmesnikom Sense UI in programsko opremo BlinkFeed. Novost bo kupcem na voljo z ohišjem v beli in sivi barvni kombinaciji.


Prijavi napako v članku