Računalništvo, telefonija
11.12.2011 18:50

Deli z drugimi:

Share

HP izpolnjuje praznične želje s tiskalniki in prilagojenimi darili

Vstopite v praznično obdobje z novimi modnimi s spletom povezanimi in cenovno dostopnimi HP tiskalniki, ki olepšajo vaš dom
HP izpolnjuje praznične želje s tiskalniki in prilagojenimi darili
HP izpolnjuje praznične želje s tiskalniki in prilagojenimi darili

ŽENEVA, december 2011 – Za prijetno vzdušje in elegantno praznično obdobje HP svojim strankam nudi nove izdelke za tisk fotografij in stenskih fotografij ter nabor modnih, s spletom povezanih tiskalnikov. HP-jev praznični seznam vsebuje darila za vsakogar, ne glede na okus in denarne zmožnosti – od tehnoloških poznavalcev do navdušenih fotografov in ljubiteljev notranje opreme.

Cenovno dostopna tehnološka darila za dom in pisarno

HP-jeve tiskalniške rešitve uporabljajo najsodobnejšo tehnologijo, potrošni material in aplikacije ter tako dopolnjujejo vsako domače okolje ali pisarno.

— S svojim modnim oblikovanjem se večfunkcijski tiskalnik HP ENVY110 e-All-in-One popolno prilega skoraj vsakemu prostoru vašega doma. Tiskalnik vključuje spletno povezavo ter HP-jevi tehnologiji ePrint in AirPrint, ki omogočata tiskanje od praktično koderkoli(2). Tiskalnik HP ENVY110 je na voljo od 249 EUR(1) .

— Novi tiskalniki serije HP Photosmart so zasnovani za domače tiskanje fotografij in dokumentov. S preprostimi možnostmi za uporabo, ugodnimi cenami in privlačnim oblikovanjem so ti tiskalniki popolna rešitev za vso družino. Vključujejo tudi HP-jevi tehnologiji ePrint in AirPrint, ki omogočata tiskanje od praktično kjerkoli(2). Cena za tiskalnike HP Photosmart 5510je 109 EUR(1), za tiskalnike HP Photosmart 6510 149 EUR(1) in za tiskalnike HP Photosmart 7510 199 EUR(1).

HP-jev originalni potrošni material

Originalni potrošni material HP za domačo in pisarniško uporabo zagotavlja visokokakovostno tiskanje in vam omogoča, da shranite praznične spomine. HP-jev originalni potrošni material dosledno zagotavlja zanesljivo tiskanje z neverjetno vrednostjo. Uporabniki lahko doma sami ustvarjajo čudovite praznične voščilnice in tiskajo družinske fotografije.

HP nudi tudi visoko zmogljive kartuše (XL), s katerimi je mogoče natisniti dvakrat več kot s HP-jevimi standardnimi originalnimi črnilnimi kartušami.(5) Z njimi je mogoče za do 50 odstotkov znižati stroške ene tiskane strani v primerjavi s standardnimi kartušami.(6) Za dodatne prihranke so na voljo paketi HP Photo Value Packs, ki vsebujejo črnilne kartuše in HP-jev visokokakovostni fotografski papir ter stanejo manj kot ločen nakup kartuš in papirja.

Prilagojena darila s storitvijo Snapfish by HP

S spletno storitvijo Snapfish podjetja HP lahko uporabniki na preprost način ustvarijo različna praznična darila, od voščilnic in koledarjev do plakatov in knjig s fotografijami.

— Preprosto ustvarjanje priljubljenih daril, kot so uokvirjene fotografije na platnu, akrilne slike in kolaži fotografij.

— Snapfish vključuje preprosta orodja in zabavne zamisli za ustvarjanje prazničnih daril s čustveno vrednostjo, od večjih knjig s fotografijami do manjših knjižic za obdarovanje. Izbiro fotografij poenostavlja novo orodje za urejanje fotografij. Ustvarjanje osebnih daril je preprosto in zabavno z uporabo širokega nabora tem in pisav. Vse knjige s fotografijami so zdaj tiskane na debelejšem in bolj kakovostnem papirju ter so zato še lepše darilo. Na voljo je tudi HP-jeva možnost za hitro in preprosto ustvarjanje voščilnic, ki bodo dostavljene do vrat stranke.

— S storitvijo Snapfish lahko uporabniki ustvarijo edinstvene praznične voščilnice ter uporabijo širok nabor velikosti in oblik. Izbirajo lahko med voščilnicami in zavitki fotografij, natisnjenih na fotografskem ali pisemskem papirju. Na voljo so preprosti fotografski vzorci kot tudi številne čudovite teme za vse priložnosti, od rojstnih dni in porok do čestitk in zahval.

Storitve in podpora

Podporo za HP-jeve tiskalnike zagotavlja HP www.hp.com/si/totalcare, nagrajeni program podjetja HP za podporo izdelkov v okviru in izven garancije. HP Total Care vključuje telefonsko podporo 24 ur na dan, 7 dni v tednu ter spletne možnosti podpore, kot sta HP-jev forum za podporo strankam in HP-jeva stran na družabnem omrežju Facebook.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.



Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več