Računalništvo, telefonija
15.08.2012 16:54
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

HP DeskJet Ink Advantage 5525 e-All-in-One

Z novimi tiskalniškimi sistemi HP Deskjet Ink Advantage, ki zagotavljajo dvakrat več natisnjenih strani z istimi stroški, je HP visokokakovosten izpis naredil dostopen tudi domačim uporabnikom in mikro podjetjem.
HP DeskJet Ink Advantage 5525 e-All-in-One
HP DeskJet Ink Advantage 5525 e-All-in-One

Podjetje HP je predstavilo razširjeno ponudbo tiskalnikov HP Deskjet Ink Advantage, ki vključuje pet novih tiskalnikov z več možnostmi za stroškovno učinkovito tiskanje visoke kakovosti, ki jo uporabniki pričakujejo od podjetja HP. Nova ponudba vključuje tudi povsem nove tehnologije, kot je neposredno brezžično tiskanje brez omrežja.

Z novimi tiskalniškimi sistemi HP Deskjet Ink Advantage, ki zagotavljajo dvakrat več natisnjenih strani z istimi stroški, je HP visokokakovosten izpis naredil dostopen tudi domačim uporabnikom in mikro podjetjem.

Novi tiskalnik HP Deskjet Ink Advantage 5525 e-All-in-One omogoča neposredno brezžično tiskanje brez omrežja ali usmerjevalnika. Uporabniki potrebujejo le mobilno napravo s podporo za brezžična omrežja.

HP je prvi proizvajalec, ki je z družino tiskalnikov Ink Advantage ob istih stroških zagotovil dvakrat več natisnjenih strani in nudi najširšo ponudbo izdelkov v Sloveniji.

Povsem nove tehnologije

Nova tiskalnik HP Deskjet Ink Advantage 5525 e-All-in-One prinaša povsem nove možnosti, ki doslej še niso bile na voljo na trgu in s katerimi HP potrjuje svojo vodilno vlogo pri zagotavljanju odgovorov na čedalje večje mobilne in digitalne potrebe uporabnikov. Nove tehnologije uporabnikom omogočajo:

  • Preprosto tiskanje brez omrežja ali usmerjevalnika z vsake mobilne naprave s podporo za brezžična omrežja, kar zagotavlja tehnologija za neposredno brezžično tiskanje HP wireless direct printing
  • Tiskanje od praktično koderkoli s tehnologijo HP ePrint
  • Večfunkcijski tiskalnik HP Deskjet Ink Advantage 5525 e-All-in-One uporabnikom omogoča, da brez računalnika skenirajo dokumente in jih pošljejo po e-pošti.

Tiskalnik HP Deskjet Ink Advantage 5525 e-All-in-One je potrjeno skladen s standardom ENERGY STAR ter z možnostjo samodejnega dvostranskega tiskanja in kopiranja znižujet porabo papirja do 50 odstotkov.

Stroškovno učinkovito tiskanje visoke kakovosti, ki jo uporabniki pričakujejo od HP-ja

Originalne HP-jeve kartuše v tiskalnikih HP Deskjet Ink Advantage zagotavljajo do 600 natisnjenih strani, ter omogočajo tiskanje kakovostnih dokumentov, primernih za arhiviranje, in fotografij laboratorijske kakovosti. Z inovativnim sistemom HP Ink Advantage lahko učenci in dijaki ter študentje resnično blestijo, saj lahko dokumente natisnejo po dostopni ceni ter ustvarijo izjemne izobraževalne vsebine in šolske projekte, medtem ko je domačim uporabnikom in mikro podjetjem na voljo zanesljivo tiskanje ob nizkih stroških delovanja.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku