Računalništvo, telefonija
03.11.2018 13:19

Deli z drugimi:

Share

Honor presenetil s prvo lastno pametno ročno uro!

Pametna ročna ura Honor Watch Magic za malo denarja ponuja veliko!
Pametna ročna ura Honor Watch Magic za malo denarja ponuja veliko!

Podjetje Huawei zadnje čase preseneča z zanimivimi in cenovno ugodnimi pametnimi mobilnimi telefoni družine Honor, ki za relativno malo denarja ponujajo presenetljivo veliko. Tokrat pa so nas razveselili tudi na področju pametnih ročnih ur, saj je podjetje Honor nedavno predstavilo prvi tovrstni izdelek. Tu gre za pametno ročno uro Honor Watch Magic, ki za resnično malo denarja ponuja zelo veliko.

Pametna ročna ura Honor Watch Magic je opremljena z všečnim zaslonom AMOLED, ki razpolaga s 3-centimetrsko oziroma 1,2-palčno diagonalo in ločljivostjo 390 x 390 slikovnih točk oziroma 326 točk na palec. Čeprav je novost opremljen z baterijo kapacitete komajda 178 miliamper ur, pri podjetju Honor zagotavljajo, da je uporabnikom z enim polnjenjem zagotovljena do enotedenska avtonomija delovanja. Novost seveda razpolaga z bogato paleto uporabne tehnologije, kot so podpora za brezstični plačilni sistem Huawei Pay, navigacijsk3 sistem3 GPS, GLONASS in BeiDou in brezžično povezavo Bluetooth (4.2 LE). Tu je seveda na voljo tudi merilnik srčnih utripov in senzor za svetlobo. Pametna ročna ura Honor Watch Magic je za nameček celo vodo tesna do globin 50 metrov.

Zanimiva in oblikovno všečna ročna ura Honor Watch Magic meri 42,8 x 42,8 x 9,9 milimetrov in tehta 32,5 gramov. Na voljo je v dveh barvnih odtenkih, in sicer v črni in srebrni ter jo je mogoče kupiti na Kitajskem oziroma preko kitajskih spletnih prodajalcev. Novost ni draga, saj je za črno različico treba odšteti okoli preračunanih 129 evrov, srebrna pa je vrednotena naokoli preračunanih 143 evrov.


Prijavi napako v članku