Telefoni
Računalništvo, telefonija
Telefonija
Življenjski slog
12.08.2022 15:09
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Uživajte v gledanju priljubljenih serij na telefonu, brez strahu pred prazno baterijo

Ob gledanju serij na dušek (binge-watching) ste lahko brez skrbi, saj ne potrebujete dodatnega polnjenja baterije, če imate ta pametni telefon.

Ali ste tudi vi med tistimi, ki imajo nekaj priljubljenih serij na platformah pretočnih vsebin, kot sta Netflix, HBO GO …, in s nestrpnostjo čakate nove sezone svojih najbolj priljubljenih serij, kot so denimo Bridgerton, Čudne stvari (Stranger Things) ali Evforija (Euphoria). Popularno gledanje vseh delov ene serije na dušek preko mobilnega telefona, in to brez dodatnega polnjenja baterije ali pa strahu, da bi sredi najbolj napetega dela serije ostali brez nje, je mogoče s pametnim telefonom HONOR Magic4 Pro.

Verjetno se vam je že zgodilo, da ste imeli sredi vsakodnevnega hitenja v službo ali po opravkih nekaj časa samo zase, in ste ga izkoristili tako, da ste pogledali naslednji del ene od omenjenih serij. Če spremljate serijo Bridgerton, vas zagotovo zanima, ali se bosta glavna protagonista serije na koncu le poročila, glede na to, da zapletov v seriji ne zmanjka. Pametni telefon HONOR Magic4 Pro vam bo omogočil, da boste serijo gledali, kot da ste doma, saj je opremljen s 6,81-palčnim (17,3 cm) in štirikratno ukrivljenim LTPO OLED zaslonom,  nudi pa vam tudi impresivno doživetje barv, saj lahko proizvede do 1,07 milijarde barvnih odtenkov ter zagotavlja osupljive vizualne učinke.

Če ste med tistimi, ki spremljate serijo Čudne stvari, ste lahko mirni, saj boste iskanje za izgubljenim Willom spremljali brez težav, tu vam bo v pomoč odlična osvetljenost zaslona, ki je pri pametnem telefonu HONOR Magic4 Pro 1000 kandel.

V zadnjem času je vse bolj popularna tudi serija Evforija, in v primeru, da se znajde na vašem repertoarju, boste brez težav spremljali vse poteze glavne junakinje, uporniške Rue Bennet, brez naprezanja vaših oči. To je mogoče zaradi tehnike zatemnitve PWM, ki jo ima HONOR Magic4 Pro.

In ko se vrnete domov, v primeru, da je baterija 4600 mAh tik pred tem, da se izprazni, se bo z žičnim polnilnikom HONOR SuperCharge z močjo 100 W napolnila do 100 % zmogljivosti v samo 30 minutah. Če ne morete počakati pol ure, pa se omenjena baterija napolni 50% v samo 15 minutah, tako da boste lahko več ur gledali nove dele vaše priljubljene serije, tudi iz postelje ali udobnega kavča. HONOR Magic4 Pro je zdaj na voljo tudi v Sloveniji po priporočeni maloprodajni ceni 1.099 EUR. V svojo ponudbo so ga uvrstili vsi trije največji slovenski mobilni operaterji – Telekom Slovenije, A1 Slovenija in Telemach.

Več informacij o telefonu lahko dobite tu: https://www.hihonor.com/mea/phones/honor-magic4-pro/

Preberite si še, kako se je Honor Magic4 Pro obnesel na našem testu.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več
Zlati partner

Endava PLC

Letališka cesta 29B, 1000 Ljubljana,
Endava že več kot 21 let spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo ter pomaga nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz področja financ, telekomunikacij, medijev, tehnologije, potrošniških ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847